Saturday, December 9, 2023
HemUfcNina Marie Daniel bryter tystnaden efter att Tom Aspinall kommer med NSFW-frågan...

Nina Marie Daniel bryter tystnaden efter att Tom Aspinall kommer med NSFW-frågan – “Har du någonsin varit…”

Tom Aspinall är den nya tillfälliga tungviktsmästaren i UFC tills Jon Jones återvänder till arenan. Men hans mästarklass mot Sergei Pavlovich har gett honom den nödvändiga uppmärksamheten från stridsgemenskapen för att betrakta honom som nästa stora grej i UFC. Aspinalls plötsliga ökning av popularitet har involverat honom i olika podcasts och intervjuer med influencers och mitt i detta ståhej verkar fightern ha ställt en ganska oattraktiv fråga.

Aspinall intervjuades av UFC:s hjärtekross, Nina Marie Daniele. Mitt i deras konversation fångade en fråga från Aspinall både Marie Daniele och samhället ur vakt. Låt oss gräva djupare för att förstå vad Aspinall frågade henne.

Tom Aspinall väcker kontrovers med sin fråga till Nina Marie Daniele

Tom Aspinall intervjuades nyligen av Nina ͏Marie Daniele, och ͏samtalet flöt smidigt när Marie Daniele frågade honom om hans kommande kamp och hans framtida ambitioner. Men det fanns ett ögonblick då en av Aspinalls frågor fick Marie Daniele och samhället att tänka om sina beslut.

Aspinall frågade i sin lekfulla natur Marie Daniele “Har du någonsin blivit knullad av en MMA-fighter tidigare”. Champs fråga var en överraskande sak för Marie Daniele som blev totalt överraskad. Marie Daniele kunde inte tro det och hon förnekade det rakt av.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av JUST BLEED (@jstbld)

Aspinall frågade sedan om “vad skulle det krävas”. Marie Daniele var vid det här laget blyg och frågade Aspinall om båda var på samma sida “F**ger me! Pratar vi om samma sak”. Marie Daniele fortsätter med att konstatera att hon inte har gjort det med en MMA-fighter. Det är inte första gången som Aspinall har gjort ett vidrigt uttalande. Fightern bad nyligen UFC att frånta Jon Jones sin titel.

Aspinall ropade ut Jon Jones

Tom Aspinall var inte nöjd med Jon Jones plötsliga frånvaro från oktagonen och han var av åsikten att Jones borde fråntas tungviktskronan. Medan han hade ett samtal med Michael Bisping sa han “Ja, jag har inte hört något från UFC. Jag tycker att Jon Jones borde fråntas titeln, om jag ska vara ärlig, eftersom alla andra gör det när de blir så skadade. Jag förstår inte varför han fortfarande har det. Det förstår jag inte.”

Han frågade vidare “Jag tror att jag borde vara den riktiga mästaren just nu. Det är svårt att säga utan att låta oförskämd men vem som har frågat om Jon Jones och Stipe längre. Varför får vi ha den här arvsstriden och de får leva efter sina egna regler?”

Vad tycker du om Tom Aspinalls syn på Nina Marie Daniele? Tror du att det är en kontroversiell fråga? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär