Monday, February 26, 2024
HemNBANikola Jokić uppmanas att ta Joel Embiid Match-Up "Personlig" bland påståenden om...

Nikola Jokić uppmanas att ta Joel Embiid Match-Up “Personlig” bland påståenden om saknade högprofilspel

När lagen i ligan når halvvägs av säsongen blir tävlingen varm och skapar stunder av intensiv spänning. Imorgon väntar fansen ivrigt på en uppgörelse mellan förra säsongens mästare, Denver Nuggets, och den formidabla Philadelphia 76ers. Det kommer att ställa de två föregångarna i NBA MVP 2023-24 mot varandra.

Amerikas favoritvideo idag

För att öka förväntan, kritiserade gruppen ackrediterade journalister från DNBA Show nyligen Nikola Jokić. Besättningen lyfte specifikt fram Jokics avslappnade attityd, vilket tyder på att han behandlar efterlängtade spel precis som alla andra. Som svar uppmanar de Jokic att närma sig det kommande spelet med ett mer “personligt” och intensivt tänkesätt, och förväntar sig att han ska lyfta sin prestation till nya höjder.

Jokic har i snitt 25,5 poäng per match med nästan 60 % skottnoggrannhet. Dessutom håller han nästan på att säkra en trippeldubbel med 11,8 returer och 9,3 assist. Besättningen är dock sugen på mer från Jokern. Sammandrabbningen mellan Nuggets och 76ers lovar att bli ett fängslande möte med ökade insatser och förväntningar.

(berättelse utvecklas)

RELATED ARTICLES

Mest populär