Sunday, February 25, 2024
HemNBANikola Jokic ignorerar fansens respektlöshet och gör ärlig Joel Embiid bekännelse mitt...

Nikola Jokic ignorerar fansens respektlöshet och gör ärlig Joel Embiid bekännelse mitt i ett upphettat MVP-lopp: “Det är historia”

Nikola Jokic fick äntligen revansch mot Joel Embiid och Co. Efter att ha lidit en förödande förlust mot Philadelphia 76ers den 16 januari, gick Denver Nuggets igen mot Sixers i kväll. Och The Joker såg till att jämna ut poängen och ledde Nuggets till en seger med 111-105. Däremot fick han inte möta Joel Embiid eftersom den regerande MVP:en satt ut matchen på grund av skada. Det ledde till att Embiid fick värme från fansen för att undvika den mycket efterlängtade matchupen.

Mitt i fansens respektlöshet gjorde Nikola Jokic en ärlig bekännelse om Joel Embiid och gav honom sina blommor. “De saker som han gör just nu, det är historiskt. Och det måste du uppskatta.” The Joker sa i intervjun efter matchen. Jokic hävdade att även om en person är ett Denver Nuggets-fan kan han inte förneka hur dominerande Embiid har varit den här säsongen.

Nikola Jokic ger Joel Embiid sina blommor pic.twitter.com/aNcM8RZENS

— Åh nej det gjorde han inte (@ohnohedidnt24) 28 januari 2024

(Utveckla berättelse)

Inlägget Ignorera fansens respektlöshet, Nikola Jokic gör ärlig Joel Embiid bekännelse mitt i Heated MVP Race: “It’s History” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär