Wednesday, February 21, 2024
HemNFLNick Sirianni avslutar tystnaden om att förlora 6 av 7 matcher när...

Nick Sirianni avslutar tystnaden om att förlora 6 av 7 matcher när Eagles Front Office tar itu med ett dilemma

Nick Sirianni och hans Philadelphia Eagles har officiellt fått sparken från säsongen. Eagles en gång svävande ambitioner har kraschlandat i en spektakulär härdsmälta. Bara en säsong borttagen från deras episka sammandrabbning i Super Bowl LVII och bara sju veckor efter att ha dominerat NFL-scenen med ett imponerande rekord på 10-1, utplånades Eagles, 32-9, av Tampa Bay Buccaneers i wildcardomgången .

I en vändning av ödet förvandlades vad som verkade vara en lovande uppföljare till deras NFC-kronvinnande prestation till en manusomskrivning som gick snett. Säsongen 2023 utmålade Eagles som formidabla utmanare, redo att försvara sin NFC-tron. Tyvärr började decembernedgången till gridiron-dysterhet, som kulminerade i en slutspelsmatch som kommer att bli ihågkommen som den sista spiken i kistan för Eagles kollaps. Örnarnas en gång svävande vingar klipptes och deras säsong avslutades med ett obehagligt gnäll.

Nick Sirianni talar: En berättelse om upplösta strävanden

Det var en chockerande, oinspirerad höst, och Nick Sirianni kommer sannolikt att ta emot skulden. I efterdyningarna av debaclet erkände Sirianni öppet, “Vi var i en stor bild, och när som helst så är fallet, jag tittar alltid på mig själv först. Och jag gjorde inte ett tillräckligt bra jobb. Och uppenbarligen förlorade vi fem av de sex senaste och vi förlorade idag. “

Måndagens nederlag visade upp en påfallande defensiv kamp, ​​där Philly släppte in hela 426 yards till Bucs, vilket markerade deras tredje match i rad som tillåter 400 plus yards. Försvaret var en spricka i Eagles rustning under en säsong fylld av brister. Gav fyra poäng i rad från öppningssignalen. De sena touchdownerna på 62 och 83 yards gav det sista slaget. Släcker allt kvardröjande hopp om en mirakulös comeback.

Läs mer: “Se Yaa”: Dom DiSandro misslyckas med att rädda Eagles slutspelsförhoppningar när Nick Sirianni och Co kraschar ut

När dammet lägger sig brottas nu Eagles front office med ett formidabelt dilemma. Att sparka eller inte sparka Nick Sirianni.

Eagles ägare tittar på cheesesteak-strategi för att avvärja rivaler

Nick Siriannis sjunde rankade poängförseelse slog ett block mot Tampa Bay. Med Jalen Hurts och besättningen som kämpar för att hitta sin rytm. Bortsett från ett field goal och en touchdown under andra kvartalet, sprattlade Eagles offensiva motor. Får noll dragkraft mot Buccaneers. Det tredje kvartalet, i synnerhet, liknade en mardröm för Philadelphia.

Medan Eagles brottas med utmaningar på fältet, lägger spekulation utanför fältet till ytterligare ett lager av intriger. Bill Belichick hade en intervju med Falcons ägare Arthur Blank i måndags. Om det finns någon chans att locka GETEN med cheesesteaks, kanske Lurie bara känner att det är brådskande att hålla honom borta från Jerry Jones, eller hur?

Inlägget Nick Sirianni avslutar tystnaden om att förlora 6 av 7 matcher när Eagles Front Office handlar med ett dilemma dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär