Tuesday, February 27, 2024
HemNFLNick Sabans Alabama förstärker försiktighetsåtgärderna i kölvattnet av Michigan Wolverines skyltstöldskandal

Nick Sabans Alabama förstärker försiktighetsåtgärderna i kölvattnet av Michigan Wolverines skyltstöldskandal

Nick Saban och Alabama Crimson Tide lämnar inget åt slumpen. Med bara tre dagar kvar till den ultimata Rose Bowl-uppgörelsen, ser de till att vidta försiktighetsåtgärder för skyltstöldskandalen. Det är inte så att Jim Harbaugh och Michigan Wolverines skulle göra något sådant, men det är bättre att vara säker än ledsen.

Amerikas favoritvideo idag

Alabama HC är medvetna om utmaningen som ligger framför dem när de möter obesegrade Michigan i deras nyårsmatch. Och de sätter några filmrestriktioner för att vara på den säkra sidan. Skulle denna förändring av systemet vara till det bättre eller sämre?

Alabama skärper filmrestriktioner inför Rose Bowl

Med Michigans historia behäftad med skyltstöldskandalen har Nick Saban och Alabama nu infört begränsningar för åtkomst till film var som helst, åtminstone före bowl-spelet. Denna förändring deklarerades under deras träningsschema i Tuscaloosa. Enligt vad flera spelare sa, får de inte komma åt sina iPads för film från någon annanstans än i ett kollektivt mötesrum.

OL Tyler Booker sa om förändringen, “Vi har bara en annan plats att se filmen på. Men vi tittar fortfarande på filmerna som vi skulle göra för en vanlig match.” Det kan finnas positiva saker med denna filmrestriktion som OT JC Latham påpekade, “Om det här var under (vanliga) säsong så fort jag sätter mig i min bil kan jag se filmen. Så fort jag går av träningsfältet kan jag titta på det, när jag är hemma kan jag titta på det men uppenbarligen inte. Så när du får en chans att sätta dig ner i mötesrummet och slå på bandet, uppmärksammar du verkligen varje detalj tio gånger mer eftersom du vet att du inte kan göra det senare… Det är bara att vara mer intrikat, att vara mer försiktig .”

Alabama erkänner Michigans fälttalanger

Om man lägger skyltstöldskandalen åt sidan, ser Alabama-spelare på Wolverines med hög respekt som en värdig utmanare som på ett spektakulärt sätt avslutade säsongen. De vet bättre att det som händer på planen kommer att avgöra matchens resultat. WR Isaiah Bond sa, “Vi kommer fortfarande att titta på filmen, fortfarande kommer att få in timmarna. I slutet av dagen kommer de fortfarande att behöva gå på planen och spela mot oss. Alla stöldskyltar – du kan veta min rutt men du måste fortfarande skydda mig. Det är min syn på det.”

Jim Harbaugh bryter äntligen tystnaden om LA Chargers rykten under sitt besök på “The Happiest Place on Earth”

Nick Saban vet också vilken typ av lag de ställs mot. Han hade sagt, “Michigan är ett riktigt bra lag, och de har några riktigt bra skicklighetskillar. De presenterar många utmaningar baserat på formationer, och de gör ett bra jobb i försvaret.” Allt intresse pekar mot nyårets Rose Bowl-match mellan dessa två slutspelsutmanare.

RELATED ARTICLES

Mest populär