Sunday, February 25, 2024
HemNFLNick Sabans 5-stjärniga DB sätter rampljuset på Michigans JJ McCarthy, och gör...

Nick Sabans 5-stjärniga DB sätter rampljuset på Michigans JJ McCarthy, och gör jämförelser med Joe Burrow

Slutspelet kan visa sig bli en spänd affär och en fråga om nervklang. Men inför deras nyårsmatch i biljettkassan har Alabama DB hyllat Michigans QB. Ja, det finns inget stavfel här! Alabama och Michigan är två konkurrenskraftiga lag och skulle sätta allt på spel för att gå vidare med slutspelet.

Amerikas favoritvideo idag

Det anmärkningsvärda berömmet har dock visat på den ömsesidiga beundran spelarna har för varandra. Dagarna innan den kolossala sammandrabbningen jämförde Alabamas defensiva back Terrion Arnold JJ McCarthy med en NFL-trogen. Det här är en enorm nyhet som kommer in från Nick Sabans 5-stjärniga DB när han placerade Wolverines QB och den tidigare LSU-spelaren i samma parentes. Läs mer för att ta reda på det!

Nick Sabans DB-ord av uppskattning för JJ McCarthy

Medan de två lagen – Michigan Wolverines och Alabama Crimson Tide fotbollslag har en hård rivalitet på planen. Men det betyder inte att lagen inte har ömsesidig respekt för motståndarspelarna. Nyligen sa Alabamas DB Terrion Arnold som jämförde Michigans JJ McCarthy med tidigare Heisman Trophy-vinnaren Joe Burrow, “När du spelar mot någon måste du ge dem den kredit de förtjänar. Och (JJ McCarthy), han är en mycket bra idrottare.”

Detta är en viss kvalitetsuppskattning som kommer in från oppositionen inför toppmötet. Arnold fortsatte sedan med att beskriva likheterna mellan ex-LSU-stjärnan och Michigans QB. “När du tittar på honom på film och sånt, förvånar det dig hur mycket han faktiskt springer. När han klättrar, har blicken nere på planen.” Även om McCarthy inte har statistiken för att backa upp denna jämförelse just nu, är hans prestation i filmer definitivt värd det. McCarthys smidighet och snabbhet kommer att testas när laget går mot Alabama-sidan.

Hur ser striden ut mellan Wolverines och Alabama?

Scenen är redo för den perfekta nyårsmatchen. Alabama, en sen deltagare i slutspelet, ställs mot de 1-rankade Michigan Wolverines. Två oskiljaktiga lag med mycket att bevisa kommer att titta på den ultimata skryträtten. Medan vissa förståsigpåare tror att sagan om skyltstöld har gjort Michigans psyke något bucklig, finns det problem även för Alabama.

Michigan eller Alabama – Vem är favoriten att vinna Rose Bowl-spelet enligt historiska data?

Alabama Crimson Tide kämpar med sin offensiva linje. Efter att ha tillåtit en säck på cirka 11 % av sina spel, visar rekordet bara toppen av isberget. Dessutom, efter sin kontroversiella inkludering i den gemensamma fiskeripolitiken, vill spelarna bevisa att de är värdiga beslutet.

För Michigan har de spelat på ett konsekvent sätt under hela säsongen och kan testas mot en oortodox lag från Alabama. Eftersom ‘Bama sätter bollen i luften länge, skulle Michigans WRs testas vertikalt. Vem tror du kommer att vinna – de dominerande Wolverines eller dark horse-deltagarna Crimson Tide? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär