Saturday, December 9, 2023
HemTennisNick Kyrgios, som är i glödhet form, utfärdar en häpnadsväckande varning till...

Nick Kyrgios, som är i glödhet form, utfärdar en häpnadsväckande varning till rivalerna Rafael Nadal och Novak Djokovic inför Atp-säsongen 2023 – “Glöm inte”

Nick Kyrgios, det australiensiska tennisproffset, är en frispråkig person. Han är mycket i kontakt med sina känslor och drar sig aldrig för att avslöja sin syn på saker. Hans natur har fört honom hårt fördömande flera gånger och har målat honom som arrogant i många människors medvetande. Men trots det undvek han inte sitt sanna jag.

Kyrgios, som alltid, gjorde en kommentar som kan svida vissa människor. Han delade nyligen en statistik och jämförde sig själv med legenderna Rafael Nadal och Novak Djokovic.

Nick Kyrgios om att ha ett rekord lika farligt som Nadal och Djokovic

Kyrgios tog till Instagram för att förmedla budskapet att han under den kommande säsongen skulle vara ett potentiellt hot mot Nadal och Djokovics löpningar. Han delade en bild som visar profilen för spelarna med den här säsongens högsta vinst-till-förlust-förhållande och skrev: “Glöm inte.”

Efter den 21-faldige Grand Slam-mästaren, Djokovics 46-7 och 2022 Australian Open och French Open-mästaren Nadals 39-8, glänste Kyrgios 37-10 vinst-förlust-förhållande på den tredje positionen.

Efter Aussie var Alexander Zverevs namn med en 29-10 poäng närvarande. Kyrgios har haft ett ojämnt år. Han deltog inte fullt ut under alla säsonger. Till exempel var han bara närvarande för en lerbaserad tillställning.

DYK DYPARE

27-åringen hoppade över hela grussäsongen och deltog bara i Stuttgart Open. Men även om han bara tävlade i ett evenemang, och tystade hatarna som höjde ett finger åt hans lerspel, tog han sig till semifinalen.

Kyrgios gjorde ett rent svep på Citi Open

Den tidigare World No 13 som åkte högt på sina Wimbledon-finaler gick in i den amerikanska svingen. Han tog först dubbeltiteln vid Atlanta Open och regerade sedan i Citi Open. Kyrgios knep både singel- och dubbeltroféer.

Han tog ner den 27-årige japanska nr 1 Yoshihito Nishioka i raka set med 6-4 6-3 för att säkra singeltiteln och tillsammans med Jack Sock besegrade den kroatisk-amerikanska duon Ivan Dodig Austin och Krajicek i dubbel. Kyrgios och Sock tog en 7-5 6-4-seger och med det stämplades den förstnämndes historiska löpning.

RELATED ARTICLES

Mest populär