Tuesday, February 27, 2024
HemTennisNick Kyrgios kan vara Thanasi Kokkinakis "bror" nu, men hans otäcka röntgenbetyg...

Nick Kyrgios kan vara Thanasi Kokkinakis “bror” nu, men hans otäcka röntgenbetyg gav en gång sömnlösa nätter till den senare

Nick Kyrgios skrev nyligen om Thanasi Kokkinakis på sitt officiella sociala mediekonto och kallade honom till och med sin “bror”. Även om han har gottgjort med honom nu, fanns det en tid under det senaste året då de två inte var på god fot så mycket att Thanasi Kokkinakis till och med delade i sina intervjuer att han var tvungen att gå igenom sömnlösa nätter på grund av Aussie dåliga pojke.

Och allt detta började när Kyrgios gjorde en kommentar om Stan Wawrinkas flickvän och hur hon hade dejtat Thanasi Kokkinakis före honom. Så anständigt som vi fick det att låta, använde Kyrgios ett inte så passande språk för att förmedla detsamma.

Nick Kyrgios och Thanasi Kokkinakis verkade ha lappat ihop efter deras Stan Wawrinka-kontrovers

Nick Kyrgios hade gjort en brutal kommentar om Stan Wawrinkas flickvän Donna Vekic och hur hon hade varit i ett förhållande med Thanasi Kokkinakis tidigare. Efter att han kommenterat, prutades Kokkinakis mycket av media på grund av vilket han led av många sömnlösa nätter.

Han delade i en intervju, “Jag har inte fått mycket sömn på nätterna. låt honom veta. Jag gjorde det ganska klart att han inte kan göra det. Om han har ett problem, måste han säga det privat. Sättet han gjorde på var definitivt inte det rätta. Uppenbarligen borde han inte ha sagt vad han sa under omständigheterna.”

Vacker person och min bror till slutet. Vilket minne! oavsett vad dessa sniglar säger, kommer mitt namn att finnas där tack @TKokkinakis https://t.co/ejHmSd52UR

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 10 januari 2024

Men nu verkar det som att saker och ting har vänt när Nick Kyrgios twittrade om sin “bror” Thanasi Kokkinakis på Twitter. Han skrev: “Vacker person och min bror till slutet. Vilket minne! oavsett vad dessa sniglar säger, kommer mitt namn att stå där. Tack.”

Innan den här händelsen gick ner hade de två en fantastisk relation med varandra. De spelade och vann till och med i Australian Open 2022 i Melbourne och hade fantastiska saker att säga om varandra.

Kyrgios delade ett positivt budskap till Kokkinakis efter att ha vunnit 2022

Efter att ha vunnit turneringen poserade båda tillsammans med en trofé under vilken Nick Kyrgios skrev, “Kyriakis” som är en kombination av deras båda namn. Han skrev också, “Jag antar att jag kan hämta lite inspiration från någon som Thanasi som har haft en massa skador och har studsat tillbaka.”

Han uppskattade inte bara honom, utan han antydde också hur roligt han hade att spela med Kokkinakis. Men kontroversen relaterade till Donna Vekic hjälpte inte och stressade upp saker mellan dem.

Inlägget Nick Kyrgios kan vara Thanasi Kokkinakis ‘Brother’ Now men hans otäcka X-Rated Rant en gång gav sömnlösa nätter till de senare dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär