Monday, February 26, 2024
HemJoey BosaNick Bosa flickvän: Möt Eagles Fan & Kim Kardashian Brands modell, Lauren...

Nick Bosa flickvän: Möt Eagles Fan & Kim Kardashian Brands modell, Lauren Maenner

Den kommande söndagen markerar en viktig milstolpe Nick Bosakarriär eftersom det kommer att bli hans första framträdande i Super Bowl. Som en av två alumner från Ohio State som nu spelar för San Francisco 49erspresenterar han onekligen en formidabel utmaning för Kansas City Chiefs segerstrategier. Men utanför fotbollsplanen fortsätter den defensiva slutstjärnan att dra till sig uppmärksamhet med sin romantiska umgänge med Lauren Maenner. Tillsammans utgör de ett av National Football Leagues hetaste par.

Nick Bosa har varit i ett ganska lågmält förhållande med sin flickvän Lauren Maenner ganska länge nu. Så låt oss ta en titt på vem som är denna kvinna som har sådan betydelse i 26-åringens personliga värld.

Vem är Lauren Maenner?

Lauren Maenner, född i Philadelphia, är en skicklig modell. I branschen har hon en framträdande representation av både The Industry Model Management i Los Angeles och NEXT Management i Miami. Hennes omfattande portfölj innehåller högprofilerade arbeten för kända varumärken som Bobbi Brown Cosmetics och Juicy Couture. Utöver det har hon också visat upp sina modelleringskunskaper för SKIMS, Kim Kardashians varumärke för formkläder.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av @laurenmaenner_

Utöver sin framgångsrika modellkarriär innehar Maener positionen som influencer marketing manager för Revice Denim, ett klädmärke. Dessutom fungerar hon som account manager för Ascend Agency, ett PR-företag. Förutom sina professionella ansträngningar fördjupar hon sig passionerat i världsresor.

Modellen gillar ofta att dela sina äventyr med sina över 28,5 tusen följare på Instagram. Hennes Instagram-flöde pryds av fängslande resebilder och även uppdateringar om hennes närvaro på fotbollsmatcher. Intressant nog när hon växte upp var hon en Philadelphia Eagles fan och nu dejtar San Fransisco 49ers-stjärnan. Låt oss fördjupa oss i den spännande historien om hur hennes relation med Nick Bosa utvecklades.

Dejtinghistorien för Maenner och Nick Bosa

Spekulationerna kring ett romantiskt förhållande mellan Nick Bosa och Lauren Maenner började redan i december 2022. Denna gissning väcktes av inlägg på sociala medier från Maenner, med bilder med Cheryl Bosa, Nicks mor, tillsammans med Amanda Kassdikian, den signifikanta andra av Nicks äldre syskon. Joey Bosa. Trots dessa suggestiva bevis som driver sådana rykten i cirkulation, valde båda parter att upprätthålla en politik för offentlig tystnad i frågan.

Dyk djupare: “Quads are Bigger Than My Torso” – George Kittles roliga reaktion på Nick Bosas intensiva bendagsträning

Tvetydigheten upphörde dock i oktober 2023 när Cheryl laddade upp en bild av Kassdikian och Maenner tillsammans med en bekräftande bildtext “Jag älskar mina söner gfs!” effektivt validera deras relationsstatus. Sedan dess har modellens närvaro blivit alltmer synlig vid San Francisco 49ers-spel. Ett särskilt fall som stack ut inträffade under en sammandrabbning mot Philadelphia Eagles i december.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av @laurenmaenner_

Hon tog på sig Nick Bosas tröja nummer 97 i en ironisk bild med tanke på att hennes lojalitet historiskt sett har vilat med Eagles. Hon anade humoristiskt sina motstridiga känslor om att stödja två lag samtidigt i en bildtext: “Haha, det här är besvärligt.” Det ska bli spännande att se om Lauren Maenner kommer att vara på läktaren när hennes bf deltar i hans livs viktigaste match på söndag.

Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

Inlägget Nick Bosa Girlfriend: Meet Eagles Fan & Kim Kardashian Brand’s Model, Lauren Maenner dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär