Wednesday, February 28, 2024
HemIce HockeyNHL World välkomnar den "sötaste" rekryteringen efter att olympisk mästare bjudit in...

NHL World välkomnar den “sötaste” rekryteringen efter att olympisk mästare bjudit in henne att spela för Pittsburgh Penguins

Den välkända ishockeyspelaren Sidney Morin har varit med om flera största ögonblick i sitt liv. Bortsett från att vinna guldmedaljen vid vinter-OS 2018 i Sotji känner sig Sidney Morin nu stolt över att ha fått se ännu ett härligt ögonblick i Pittsburgh Penguins-matchen.

Amerikas favoritvideo idag

Förutom att markera sin närvaro vid de olympiska spelen 2018 som guldmedaljör, vann Morin också en Four Nations Cup 2018. En av de mest framstående spelarna i Women’s Hockey League, lämnade Sidney ingen sten ovänd i att göra sina fans glada genom sina inlägg på sociala medier. Den här gången tog Sidney Morin till sitt officiella Twitter-handtag för att dela glädjen för Junior Starter när en 5-åring gick med henne i ungdomshockeyprogrammet Sidney Crosby’s Little Penguins. Låt oss ta en titt.

Sidney Morin välkomnar unga rekryter

Den 28-åriga ishockeyförsvararen Sidney Morin uttryckte sin upprymdhet när den 5-åriga söta Samantha Britt gick med henne i Pittsburgh Penguins-matchen på isen lördagen den 6 januari. Morin tog till sitt officiella Twitter-konto och skrev texten till inlägg, “Samantha, jag har dig, grabben! Kom åka skridskor med oss ​​när som helst. Jag skulle vara stolt över att ha dig stående bredvid mig på isen! – Sidney Morin, professionell hockeyspelare och olympisk guldmedaljör @PWHL_Boston.”

Förutom att beskriva det stolta ögonblicket, bjöd Sidney Morin också in de små Pittsburgh Penguins för att åka skridskor. Utöver detta delade Morin också videon som ursprungligen postades av Pittsburgh Penguins X-handtag. Bildtexten som nämns i videon lyder, ”POV: Du är Dick’s Sporting Goods Junior starter på Penguins Games”

Den 5-åriga Pittsburgh Penguins-fansen var uppkopplad och redo för sin roll som Junior Starter. Matchen var mot Buffalo Sabres i lördags och dessa ögonblick hade oemotståndlig söthet. Britt är upprörd över spelet när hon säger: “Jag vill inte vara sen, jag kommer hellre i tid.”

Det unga underbarnet Samantha Britt

Samantha Britt är en av de stolta medlemmarna i Sidney Crosbys Little Penguins ungdomshockeyprogram. Britt uttryckte sin önskan att stå bredvid Crosby. Men hon kunde inte komma ihåg hans tröjnummer. Efter att hennes pappa knuffade henne att Crosby bär 86, hade hon den exakta idén var hon behövde vara.

I en lugnande ton till sin pappa sa hon: “Oroa dig inte, jag borde veta det för pingvinerna kommer att vara där. Oroa dig inte för det, snubbe!” Britt, den pigga 5-åriga Penguins-entusiasten, har verkligen en smittande entusiasm, redo att bana sin framtid med iver.

RELATED ARTICLES

Mest populär