Sunday, December 10, 2023
HemNFLNFL World tappar kylan över legenden Sean Taylors "äckliga" minnesmärke, trots dottern...

NFL World tappar kylan över legenden Sean Taylors “äckliga” minnesmärke, trots dottern Jackies känslomässiga svar

Commanders hedrade sin stjärnidrottare Sean Taylor på söndagen på FedEx Field. Fans förväntade sig en staty i naturlig storlek med franchisen med tanke på alla hans minutdetaljer; dock råkade presentationen vara ett totalt misslyckande. Även om hans dotter såg nöjd ut över gesten, var hans anhängare inte villiga att acceptera minnesmärket.

Den såg mer ut som en skyltdocka, och hela strukturen var ihålig, klädd i den gamla vintage-befälhavartröjan. Så fort gardinerna togs bort tappade fansen sin tidiga spänning och såg besvikna ut.

En omatchad klädsel med en Nike-tröja, Reebok-byxor och Adidas-klotsar gjorde fansen upprörd eftersom allt råkade motsäga deras förväntningar.

WTF 🤬 nej, inte en staty för ikonen…

men en MANNECKAN för Sean Taylor?? pic.twitter.com/i7gfeZCfyJ

— Warren Sharp (@SharpFootball) 27 november 2022

När draperiet drogs ut tittade Taylors familj på varandra, och det klippet gick viralt över sociala medier och fick flera reaktioner från fansen. Netizens påpekade flera misstag som att ansiktsmasken inte var där, vilket råkade vara hans signaturlook.

Tydligen var Taylors dotter (Jackie) närvarande vid ceremonin. Hon tittade ganska känslosam och uppskattade de ansträngningar som lagts fram av franchisen och fansen. Jackie nämnde att hon gillade fotbollsskorna, och det var något nära Taylors unika identitet.

DYK DYPARE

Miami-produkten klev in på NFL-arenan 2004 som ett första val, femte totalt, för att vara specifik. Han spelade i fyra säsonger med Commanders och ledde laget mot sin första slutspelsvinst på sex år.

I november 2007 motverkade han en olycklig situation genom att försöka förhindra ett inbrott i sitt hem i Florida och blev skjuten i hans ben. Trots att han togs till sjukhuset gick hans liv inte att rädda på grund av blodförlust från lårbensartären.

Sean Taylor får en skyltdocka, inte en staty

Så fort nyheten kom ut spreds den som en löpeld, och det fanns ingen gräns för kritiken. De ansåg att det inte var rätt sätt för en andra lag All-Pro säkerhet att bli behandlad, särskilt när han var medlem i Washington Ring of Fame.

kopplade de inte ens sockorna till benen?

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) 27 november 2022

De är bokstavligen en sådan trash-franchise

— Tom Stewart (@H8Paste) 27 november 2022

åtminstone är de konsekventa i att vara pinsamma och billiga i bokstavligen varje aspekt av franchisen

— Erich Wandling (@LoneStarBull) 27 november 2022

I grund och botten en Planet Hollywood-skärm, så låg hyra att det inte ens är roligt.

— Son of a Lorax (@TouchAndGo44) 27 november 2022

Under tiden var det få av dem som motiverade statyn.

Commanders-fans kanske inte gillar Sean Taylor-minnesmärket, men om du klagar på fotbollsskorna eller handskarna som inte satts fast… så var du uppenbarligen inte ett fan av Sean Taylor.

— Darren M. Haynes (@DarrenMHaynes) 27 november 2022

Dessutom hade fansen några hårda uttalanden om franchisen.

Du kan höra luften sugas ut ur rummet när locket lossnar.
Trash franchise gör allt billigt

— Mark L (@Toffybolox) 27 november 2022

Detta är något du skulle se i köpcentret.

Pinsamt för denna franchise.

— Seraph (@Starry_Fishbowl) 27 november 2022

Den här franchisen kan inte göra något på rätt sätt utanför planen. Jag hoppas att de nya ägarna kommer att skapa en riktig staty när de sparkar ut Snyders och har en permanent ny stadion. Detta skulle bokstavligen ta några dagar för någon att göra.

— zeezy (@drfunk387) 27 november 2022

Hur som helst, stunder som dessa är ganska sällsynta. Enligt nätanvändarna förtjänade Taylor bättre så de ropade ut ledningen. Hur som helst, vad är din bedömning av befälhavare som presenterar denna typ av minnesmärke?

RELATED ARTICLES

Mest populär