Monday, February 26, 2024
HemNFLNFL Wildcard Rumours: Bills vs. Steelers kommer sannolikt att skjutas upp igen...

NFL Wildcard Rumours: Bills vs. Steelers kommer sannolikt att skjutas upp igen med tanke på väderförhållandena

En av de mest spännande matcherna i jokerteckenomgången hotas att skjutas upp igen. Buffalo Bills och Pittsburgh Steelers hoppas få en plats i AFC:s divisionsomgång. Men spelet är under det taggiga New York-vädret, och det ser inte ut som att det klarnar snart.

Amerikas favoritvideo idag

Med högoktanig action i lager är båda lagen redo och villiga att visa upp sina talanger på planen. Men när vädret fortfarande inte har förbättrats, kommer den här matchen att börja som planerat?

Josh Allen får vänta lite till

Tidigare var matchen planerad till en avspark på söndagseftermiddagen. Men i samråd med New Yorks guvernör Kathy Hochul sköt NFL upp matchen till måndagskvällen. Trots planändringen har vädret inte lugnat sig, och det kan krävas ett mirakel för den planerade avspark.

Guvernör Hochul har utlyst undantagstillstånd, och ett reseförbud har också införts. Dessa beslut kommer att omprövas igen om några timmar med varningar om snöstormar som redan har deklarerats av vissa län.

Trots dessa brutala förhållanden är båda spelarna ivriga att ta sig an varandra. Med ära och divisionsrunda på linjen har Steelers-truppen visat sin grethet och beslutsamhet med sina handlingar. Men kommer Highmark Stadium att klara av allt?

Steelers anländer till en snöig stadion

Runt 6 tum snö hade fallit på Highmark under de senaste 24 timmarna. Stadion är en relik och har inte den moderna tekniken för att värma upp planen. Byggd för cirka 50 år sedan kommer Highmark att kräva manuell skottning.

Samtidigt har Pittsburgh-laget visat nerver av stål genom att anlända till New York. De skulle komma på lördagen, men efter uppskjutningen gick truppen ombord på ett plan på söndagseftermiddagen. Däremot kan de behöva vänta i New York för ytterligare tid.

Kommer Josh Allen och Co. att dra fördel av de snöiga fälten och vinna? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär