Saturday, December 9, 2023
HemNFLNFL-veteranen blev WWE-stjärnan Pat McAfee reagerar på Lionel Messi, Inter Miami News

NFL-veteranen blev WWE-stjärnan Pat McAfee reagerar på Lionel Messi, Inter Miami News

Fifa World Cup-febern har spridit sig över hela världen, eftersom sociala medier surrar. Från fotboll vs fotboll debatten till Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi debatt, denna världsmästerskap har redan fått mycket uppmärksamhet. Under tiden, borta från VM, har de senaste nyheterna om Messi chockat hela världen.

Enligt de senaste rapporterna närmar sig en av de bästa fotbollsspelarna någonsin, Lionel Messi, ett avtal om att ansluta sig till MLS-klubben Inter Miami FC, klubben som samägs av den tidigare Manchester United- och LA Galaxy-spelaren David Beckham. Efter att ha hört nyheterna tog den tidigare NFL-stjärnan Pat McAfee en bestämd hållning angående fotboll.

Pat McAfee reagerar på rykten om Lionel Messi

Tidigare publicerade Bleacher Reports officiella Twitter-handtag nyheten om att Lionel Messi möjligen går med i Inter Miami FC. Dessutom, om Beckhams klubb lyckas värva Messi kommer han att bli den högst betalda spelaren i MLS-historien.

Efter att ha sett nyheterna, blev tidigare NFL-spelare som blev WWE-superstjärna, McAfee, till Twitter och Postad“DET ÄR VÅR SPORT NU.”

DET ÄR VÅR SPORT NU https://t.co/HYp657WTN5

— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) 27 november 2022

Noterbart har det varit många debatter på Twitter och andra sociala medieplattformar om fotboll vs fotboll. Nyligen drog USMNT oavgjort mot Englands fotbollslag i grupp B-matchen i världscupen. Efter det hånade många av de amerikanska fotbollsfansen det engelska laget angående deras prestation. Dessutom skanderade fansen inne på stadion “Det kallas fotboll”.

Kanske syftade McAfee på den debatten, när han uttryckte sin åsikt på Twitter. Dessutom, om Messi kommer till Amerika kommer det att bli en stor sak för amerikansk fotboll och MLS. Dessutom kommer det att bli en enorm affär för TV-bolagen att sända dessa matcher. Men enligt de senaste rapporterna har Messi ännu inte skrivit på ett avtal med Miami-sidan.

För närvarande spelar han på Paris Saint-Germain och hans kontrakt går ut i juni 2023. Messi har visat intresse för att spela i MLS tidigare och Miami kan vara en perfekt destination för honom, eftersom de äger ett hus där också .

McAfee förutspådde USMNT:s vinst i Qatar World Cup

Tidigare förutspådde McAfee att USMNT-laget kommer att vinna VM i Qatar i år. Han pratade också om att slå Wales i gruppen och förutsäga del 2 av 1776 års amerikanska revolution.

Hittills har ingenting hänt då USMNT oavgjort båda sina inledande matcher mot Wales respektive England. Om de vill nå åttondelsfinal måste de slå Iran i sitt sista gruppspel.

RELATED ARTICLES

Mest populär