Tuesday, February 27, 2024
HemNFLNFL vecka 17 Skadeuppdatering: Ny information om Trevor Lawrence, CJ Stroud och...

NFL vecka 17 Skadeuppdatering: Ny information om Trevor Lawrence, CJ Stroud och Brock Purdy

Detta är den näst sista veckan i grundserien. Fotboll som spelas kommer att vara av högsta kvalitet och glädjen i slutspelsuppflyttningar och hjärtesorgen över att missa denna säsong kommer att märkas över hela landet. Så låt oss titta på tre ledande QBs som har drabbats av skador. Vilka är deras chanser att komma på planen den här veckan?

Under mikroskopet är tre unga QBs i toppen av sina spel. Trevor Lawrence från Jacksonville Jaguars, CJ Stroud från Houston Texans och Brock Purdy från San Francisco 49ers. Alla tre har tagit itu med skador som ledde fram till matchen vecka 17. Kan de förvärra sina skador igen?

Brock Purdy leder en ung skörd av quarterbacks

Den 24-årige Purdy har hanterat sin stringerskada hela säsongen. Men han förvärrade det igen i fjärde kvartalet under matchen mot Ravens. Han är mer än väntat att börja matchen, men det finns chanser att han kan skada sig själv igen.

Enligt idrottsläkaren Dr Jesse Morse är hans risk för återskador runt 20-30%. Ändå förväntas han börja matchen mot elritsen Washington Commanders. Men detsamma kan inte sägas om Trevor Lawrence.

Rapporter: Förödmjukade Russell Wilson tjänar 160 miljoner dollar värd lättnad trots Broncos-bänkning

Den 24-årige Lawrence lider av flera skador i fotleden tillsammans med en hjärnskakning. Han deltog inte på träningen och förväntas missa matchen mot Carolina Panthers. Rookien, CJ Stroud, borde vara tillbaka på spelplanen mot Tennessee Titans efter att ha avtjänat sitt hjärnskakningsprotokoll. Men vilka chanser har dessa QB:s att spela under eftersäsongen?

Eftersäsongsmöjligheter för ungdomarna

Bland dessa QBs är Brock Purdy garanterat med i slutspelet. 49ers har redan kvalificerat sig och slåss om topseed-positionen i NFC i sina kommande två matchups. Även om Jaguars har saknat Lawerence mycket, kan de ha hans färdigheter på uppvisning under eftersäsongen.

Jaguars är för närvarande på andra plats för att ta en av de fyra tillgängliga platserna för slutspelet i AFC. Deras nuvarande chanser är 68% men en vinst över Panthers kommer att ballongera den till 82%. Stroud har å sin sida en tuff kamp om slutspelet och det är bra att texanerna har honom till nästa match mot Buccaneers. En vinst skulle ta deras chanser upp till 52%.

RELATED ARTICLES

Mest populär