Sunday, December 10, 2023
HemNFLNFL vecka 11 skaderunda: Geno Smith, Joey Bosa och Aaron Jones är...

NFL vecka 11 skaderunda: Geno Smith, Joey Bosa och Aaron Jones är kvar i skyttegravarna

Den här veckan har varit särskilt hemsk för quarterbacks. Okej, kanske hela säsongen har varit det. Den här säsongen satte rekord med det högsta antalet rookie-quarterbacks i startelvan, 10. Seattle Seahawks, Los Angeles Chargers och Green Bay Packers förlorade sina veteranspelare till olika skador. Vad är deras status nu?

Tre nyckelspelare kommer att lämna sitt lag hängande under de kommande veckorna

Ian Rapoport, en senior NFL-insider, pratade med Good Morning Football angående de senaste skadorna. Geno Smith, Seahawks QB, har att göra med ett blåmärke på baksidan av armbågen. “Geno Smith återvände för sista körningen. Det är ett gott tecken.” Seahawks har dock en kort vecka på sig och är snart tillbaka i aktion på torsdag. Kommer han lyckas återhämta sig då?

Joey Bosa gick ner i de första minuterna av matchen och sågs gå av planen med tårar i ögonen. Chargers fans fruktade det värsta: en ACL- eller Achilles-rivning. Men Rapoport lugnade fansen genom att säga, “Skada är inte alltid lika illa som reaktionen.” Röntgenresultaten var negativa, och han ska genomgå en MRT idag.

Aaron Jones, Packers QB, hade också en skrämmande reaktion på sin fotskada. Även han kom dock ut med en inte så allvarlig skada. Packers huvudtränare medgav att hans skada inte var så allvarlig som förväntat. Bara tiden kommer att utvisa hur snart de tre spelarna kan återvända till rutnätet.

RELATED ARTICLES

Mest populär