Wednesday, December 6, 2023
HemNFLNFL vecka 11 Action: Fem spel du inte bör missa innan Thanksgiving...

NFL vecka 11 Action: Fem spel du inte bör missa innan Thanksgiving Week, vilket är ditt val?

Den här NFL-säsongen har varit en vild åktur – skador, segrar, förluster och tillräckligt med dramatik för att konkurrera med en storfilm i Hollywood. Det är som den årliga Gridiron-operan, och varje lag håller på med sin unika låt. De flesta lag skjuter på alla cylindrar, vilket gör motståndarna omtumlade och förvirrade.

Och de där lagen som träffade ett tillfälligt farthinder? De förbereder sig precis för en hejdå-veckas comeback – förvandlar deras stilleståndstid till bästa sändningstid. Nu, när vi når vecka 11, gör dig redo för dramat att nå sitt crescendo. Det är en Super Bowl-revansch, gamla rivaler slår ut det för femtioelfte gången, och några lag skakar om saker med en tillfällig tränare. De 5 bästa matcherna denna vecka? Vi har dukat bordet åt dig. Låt oss göra lek-för-spel.

1) Philadelphia Eagles vs Kansas City Chiefs

Chiefs klarade precis sin hejdå-vecka som om det vore en spelvinnande körning. Visst, Eagles strular runt med topprekordet i NFC, men sov inte på Kansas City – de är kungarna på AFC-tronen. Tillbakablick till Super Bowl LVII, där Chiefs spelade ut Eagles i en gridiron showdown. Spola fram till idag, och det finns en déjà vu-stämning i luften. Vad är deras hemliga vapen? Extra förberedelsetid, tack vare Andy Reids hejdåveckas trolldom. Chiefs head honcho vet hur man förvandlar stillestånd till bästa sändningstid, oavsett om det är ordinarie säsong eller slutspel. Visst, Patrick Mahomes hade några få hicka under den första halvan av säsongen – han kanske tillbringade för mycket tid på att fullända sina no-look passningar. Men frukta inte, Chiefs Nation, de förbereder sig för en comeback. Chiefs kanske inte flexar lika hårt som vanligt 2023, men gör inga misstag, de är en väl avrundad kraft att räkna med.

Nu till Eagles, Jalen Hurts håller på med en knäskada, och Philly håller tummarna för att Jurgens och Roby ska återvända. De åker högt i kraftrankingen, tack vare bara en förlust och några kvalitetsvinster mot Dolphins och Cowboys. Försvaret kanske har en spricka i rustningen, men det där anfallet? Det är en landningsmaskin. The Arrowhead är på väg att bevittna en seismisk sammandrabbning av NFL-jäder på Monday Night Football. Frågan för alla: Vem lämnar planen med segerdansen? Det är dags för spel!

2) Tampa Bay Buccaneers vs San Francisco 49ers

Tampa Bay Buccaneers och San Francisco 49ers är redo att mullra i Kalifornien efter att ha skakat av sig de där irriterande förlustraderna i vecka 10. Det är en uppgörelse som kommer att bli mer episk än en superhjältefilmsuppföljare. För andra året i rad flyger Buccaneers över hela landet för att ta sig an 49ers i Carolina. De har siktet inställt på att skriva om manuset från i december förra året, fast beslutna att förvandla denna roadtrip till en storfilm. De två hungriga lagen är färska från segrar i vecka 10. Bucs tog ner Titans och slog dem med en 20-6 poäng, medan 49ers fastställde lagen i Jacksonville med en häpnadsväckande 34-3 vinst. Snacka om att göra ett uttalande!

Dessa lag startade säsongen som en blixt, bara för att möta en stenig rutschbana som fick fansen att greppa sina tröjor i ångest. Men gissa vad? De är tillbaka i vinnarcirkeln och hungrigare än någonsin. Levi’s Stadium är slagfältet och Monday Night Football är huvudevenemanget. Med båda lagen djupt nere i tighta divisionslopp är frågan för alla: Vem kommer att sprinta över mållinjen och vinna? Det är ett lopp mot slutspelet, och den här sammandrabbningen är på väg att bli den höjdpunkt som vi alla har väntat på!

3) New York Jets vs Buffalo Bills

Gang Green, gör dig redo för omgång två när New York Jets förbereder sig för en revansch mot Buffalo Bills. Förra gången dessa två gick frontalt, på MetLife Stadium, fick Jets, ledda av Zach Wilson, Bills att kyssa gräsmattan med en 22-16 beatdown. Sedan dess har det varit en rad förluster. Frustrationsmätaren är borta från diagrammet, speciellt för försvaret, de lägger ner arbete och flyger runt fältet, håller det nära, men offensiven? Tja, låt oss bara säga att det har lekt kurragömma, och Zach Wilson är i centrum av mysteriet.

Å andra sidan hanterar lagförslagen sina motgångar. Försvaret är lite av en knipa, medan offensiven ser ut som ett drömlag för fantasifotboll på pappret. Allt handlar om att hitta den där platsen för kompletterande fotboll för att hålla fartyget i farten. Under en säsong där MVP-loppet är vidöppet, håll ögonen på Josh Allen. Han kan vara den mörka hästen men saknar konsekvens. Om han vill vinna MVP-kronan måste Allen and the Bills ta med sig sitt A-spel varje vecka. Insatserna är höga, fältet är klart och måndag kväll är på väg att bli en rutnätsuppgörelse. Kan Jets upprepa magin, eller kommer Bills att vända på manuset? Spela på!

4) Las Vegas Raiders vs Miami Dolphins

The Raiders kvitterar mot Dolphins på Hard Rock Stadium för Monday Night Football. Detta är deras fjärde och sista dans i deras AFC East showdown. Dolphins rider högt med 6-3, leder sin division och kommer efter en bye-vecka som följde på en hjärtekrossare mot Chiefs i Tyskland. Snacka om en världsomspännande fotbollssaga! Nu, här är lowdown, anfallarna väntar fortfarande på sitt hejdå, och efter en showdown på söndagskvällen, packar de sina väskor för en maratonresa till södra Florida. Delfinerna, å andra sidan, är färska från sitt hejdå och redo att släppa lös sin arsenal.

Dolphins har ett explosivt vapen i Tyreek Hill, Dolphins breda mottagare extraordinär. Han har varit en anfallares mardröm tidigare, och han är redo att ta med värmen igen. Dolphins skryter med ett anfall som är farligare än en hungrig haj, och deras försvar har ett nytt svall med Jalen Ramsey i mixen. Senast dessa fotbollsdynamon drabbade samman var det en övertidsthriller 2021, där Raiders vann. Dolphins har dock inte smakat seger mot Raiders sedan 2018 – det är praktiskt taget en livstid i fotbollsår. Scenen är duktig för en spikbitande thriller på kanten av stolen. Raiders kontra delfiner – vem tar tag i den W? Det är galenskap på måndagskvällen, och svaret är bara en touchdown bort. Gör dig redo för en uppgörelse som kommer att lämna dig andfådd!

5) Baltimore Ravens vs Cincinnati Bengals

Baltimore Ravens gör sig redo för en seismisk uppgörelse mot Cincinnati Bengals på M&T Bank Stadium. Det är torsdagskvällsfotboll, och rutnätet är på väg att fräsa av lite sändningstid-magi. Nu har bengalerna haft några misstag sent. Nya en nagelbitare mot Browns, finslipar på sina färdigheter i spelavslutning och de har en dejt med ödet mot bengalerna.

För bara ett par säsonger sedan var Ravens de obestridda mästarna i att stänga matcher. Spola framåt till nu, och de har gått från bäst till inte så bra. Förlusten mot Browns? Det markerade deras sjunde snubbling efter att ha lett i fjärde kvartalet sedan början av förra säsongen. De är oavgjorda med Colts för den olyckliga titeln för de flesta fumbles i fjärde kvartalet i ligan.

Regerande NFL MVP Patrick Mahomes hjälper fru Brittany i hushållssysslor, umgås med familjen, spelar golf

Senast Lamar Jackson och Joe Burrow möttes var en vild resa tillbaka i vecka 2 på Paul Brown Stadium, och vildkattarna var i full kraft. Nu är det en torsdagskvälls sammandrabbning under ljusen, och korparna är ute efter inlösen. Kan de vända utvecklingen, eller kommer bengalerna att åskan? Häng med, för torsdagskvällen är på väg att bli epicentrum för rutnätets storhet!

RELATED ARTICLES

Mest populär