Sunday, December 10, 2023
HemNFLNFL Twitter skiljer sig över smack talk mellan Raheem Mostert och tidigare...

NFL Twitter skiljer sig över smack talk mellan Raheem Mostert och tidigare 49ers lagkamrater inför matchup

San Francisco 49ers och Miami Dolphins har en stor match mot varandra. Inför matchen, backen av Dolphins, skickade Raheem Mostert ut en tweet.

Hans tweets fick några intensiva reaktioner från fans av båda lagen. Dessutom twittrade en 49er som han kommer att möta också ett meddelande som kan ha verkat som ett svar. Fansen reagerade också på denna tweet.

Fansen reagerar på Raheem Mostert

Raheem Mostert kommenterade argt på en clickbait-titel som visade att han hade utskällt sin ex-quarterback. I verkligheten berömde backen talangen hos sin nuvarande quarterback. Han klargjorde att han inte gjorde några kommentarer om sina ex-lagkamrater.

Men hans före detta lagkamrater hade redan avfyrat tweets mot Mosterts initialt förmodade tweet. Fans av båda, 49ers och Dolphins reagerade på dessa tweets. Ett fan reagerade till stöd för Mosterts tweet och sa.

Inget behov av det här brorsan. Vi vet att du inte menade något ont. 49ers-fanbasen projicerar bara sedan du lämnade för ett verkligt mycket mer TALENTERAD lag och de kan inte hantera det.

— Miami Heat Fan (@Miamirunsthis) 28 november 2022

Däremot fanns det ett fan som gnällde Mostert och sa.

Bit inte handen som matade dig. Glad att gråta efter mer pengar med ett hot om att lämna. Vi gav faktiskt efter när det var lättare att handla. Skadad och nu ersatt med bättre allround RB:s. skadad igen. Får se vad nästa vecka har att erbjuda. Lycka till att ta dig igenom bästa D

— Mark E (@markead) 28 november 2022

Dessutom trodde fansen att han inte respekterade sin tidigare quarterback och sa.

Respektera inte QB som bar dig på din Linsanity-körning

— Alex (@SadNinersFan_) 28 november 2022

På samma sätt twittrade Mosterts före detta lagkamrater, Deebo Samuel och Charles Omenihu, reaktioner. 49ers svarade med egna grävningar. Dessa utgrävningar fick också reaktioner från fansen. Även om grävningarna inte var lika allvarliga, var fansens reaktioner intensiva. Några av fansen, som stödde Mostert, twittrade på Samuels tweet och sa.

Har inte hört ditt namn på ett tag bror. Touchdowns alltså?? Sluta, om du kunde, skulle du vara i SydFlorida just nu! #finsup🐬 du vet att du vill säga det så illa!! LOL

— Anthony Licea (@anthonylicea8) 28 november 2022

Några av Samuels supportrar twittrade dock i spelarens support.

W deebo. Låt Raheem vara butthurt delfiner hade för att ta vår O-koordinator och helvete av våra spelare bara för ens en chans lmaooo

— | JAY😈 | (@Jayooowyd) 28 november 2022

Fansen kommenterade också roten till problemet, quarterback-jämförelsen.

Bro Tua är typ 5 gånger bättre än Jimmy kom igen bro

— Scoop (@Phins365) 28 november 2022

På samma sätt kommenterade fansen Charles Omenihus tweet också. Även om Omenihus tweet inte var lika direkt som Samuels, drog fansen fortfarande slutsatser från den. Ett fan twittrade om hur Dolphins quarterback kommer att spela mot 49ers.

Hahahahhaha tua på väg att absolut förstöra du gör dig redo 🐬🐬🐬🐬🐬🐬

— Dylan Frates (@dylan_frates) 28 november 2022

Ett fan kommenterade också det meningslösa i svaret till Mostert.

Mostert sa bokstavligen inte något sådant men ni kan hitta på vilken falsk motivation ni än behöver

— Jando (@ajsaenz1) 28 november 2022

Det fanns också en sarkastisk kommentar som talade om förnyelsen av rivaliteten mellan de två lagen.

Älskar förnyelsen av 49ers och Phins rivalitet! 😊 Och tacksam för Mike McDaniel, Wes Welker, River Cracraft, Trent Sherfield, Raheem Mostert, Jeff Wilson Jr. Saknar du kanske någon? 😈

– Jag red! (@y0_monte) 28 november 2022

Medan båda lagens spelare har hållit på på Twitter, har fansen till båda lagen också gjort sina ståndpunkter tydliga.

Mostert mot 49ers

Mostert var tidigare en del av San Franciso 49ers. Under sin säsong 2021 spelade han bara 1 match. Men under sin säsong 2020 hade Mostert hela 104 ATT på bara 8 matcher. Han hade ett jämnt rekord när han spelade med 49ers.

Även om Mostert kanske inte menade någonting med sin kommentar, har det väckt kontroverser och friktion bland fansen. När spelet närmar sig dag för dag är fansen till båda lagen redo att stödja sina lag. Frågan som återstår är vilket lag som kommer ut som segrare?

RELATED ARTICLES

Mest populär