Monday, December 4, 2023
HemNFLNFL Skadeuppdatering – 'Adamant' LT Trent Williams kämpar genom smärtan i sin...

NFL Skadeuppdatering – ‘Adamant’ LT Trent Williams kämpar genom smärtan i sin stukade fotled för att öka 49ers förhoppningar

På söndagen satte San Francisco 49ers sin fot på planen för att möta Jacksonville Jaguars. Det gick starka rykten om att deras vänstra tackling, Trent Williams, som ådrog sig en skada i oktober, skulle kunna återvända till planen för kvällens match.

På skadeanmälan har han listats som tveksam. Trots att den 10-faldige Pro Bowler inte var helt återställd från skadan, föreslog många i NFL-världen att han var redo att återvända till planen. Men till allas besvikelse kunde Williams inte göra comeback.

Trent Williams och hans troliga återkomst

I vecka 6-matchen mellan 49ers och Cleveland Browns drabbades Williams av en skada. Till en början klassades skadan som en låg vristvrickning. Sedan vecka 6 har Williams dock inte satt sin fot på planen. På onsdagen deltog inte Williams i träningspasset, men på torsdagen och fredagen hade han begränsat deltagande på träningspasset. Ryktena om att Williams återvände till laget blev starkare när ESPN:s Adam Schefter rapporterade att Williams spelar mot Jaguars.

Närvaron av Williams i laget kunde ha gett ett betydande uppsving för 49ers, eftersom de har förlorat sina två senaste matcher i frånvaro av Williams. Hans frånvaro har orsakat mycket skada för 49ers och det framgår av det faktum att deras genomsnittliga yards per spel sjönk till 3,9. En anledning till att Williams inte spelade i det här spelet kan vara att han inte är 100 procent fit, och att återvända till planen i det här tillståndet kan ha haft en långsiktig inverkan på hans hälsa.

49ers i frånvaro av Williams

49ers, som kontinuerligt hade vunnit fem matcher tidigare, förlorade 2 matcher i rad efter att Williams lämnat. För närvarande står de på 5-3 i ligan. Men trots Williams frånvaro dominerar 49ers just nu spelet. I slutet av första halvlek ligger 49ers betydligt före Jaguars med 13-3.

Jaguars stoltserar med ett starkt försvar såväl som offensiv, men ikväll verkar det som att ingenting fungerar för dem. De uthärdade en sträcka i fem spel där de tillät 49ers vinster på 9, 29, 13, 21 och 9 yards.

Travis Kelce åker tillbaka till Kansas City för att träna efter att ha träffat Taylor Swift och hennes pappa under Eras Tour

Fram till halvtid kämpade Jaguars offensiv och klarade sig endast med ett första under de tre första drivena. Under den första kvarten var deras genomsnittliga yards per spel bara 1,7. Baserat på den första halvleken verkar det som att 49ers kommer att bryta Jaguars fem matcher långa vinstsvit.

RELATED ARTICLES

Mest populär