Monday, February 26, 2024
HemDallas CowboysNFL-rykten: Dallas Cowboys hoppas på att Dan Quinn ska stanna hos huvudtränaren...

NFL-rykten: Dallas Cowboys hoppas på att Dan Quinn ska stanna hos huvudtränaren Mike McCarthy

Tänk om Dan Quinn inte får en möjlighet att träna som huvudtränare under lågsäsongen? Dallas Cowboys försvarskoordinator är på jakt med flera huvudtränarintervjuer på rad. Medan ekon av Cowboys säsongsavslutande förlust fortfarande resonerar. Den verkliga handlingen utspelar sig bakom stängda dörrar. Dammet har lagt sig på planen, men tränararenan surrar av spekulationer. Alla ögon är på Jerry Jones när han funderar på sitt nästa drag.

Mitt i NFL-slutspelet är potentialen för förändring stor över tränarstaben. Frågan på allas sinne: Vad tycker Jones om Quinn nu när McCarthy har behållits?

Dan Quinns gåta

Dan Quinns öde hänger i en balans. NFL-insidern Ed Werder på sociala medieplattformen “X”. Cowboys defensiva maestro är redo att behålla sin position under Mike McCarthy, om en huvudtränarspelning skulle undgå honom.

#Cowboys förväntar sig att Dan Quinn ska återvända som Mike McCarthys defensiva koordinator om han inte skulle anställas som huvudtränare någon annanstans.

Quinn har genomfört två av sina fem schemalagda intervjuer för lediga jobb som huvudtränare. pic.twitter.com/UvNCjBteIL

— Ed Werder (@WerderEdESPN) 18 januari 2024

Bildtexten: “#Cowboys förväntar sig att Dan Quinn återvänder som Mike McCarthys defensiva koordinator om han inte skulle anställas som huvudtränare någon annanstans. Quinn har slutfört två av sina fem planerade intervjuer för lediga jobb som huvudtränare.” Buzzen kring Quinns önskvärdhet är verklig, med fem lag som tävlar om hans strategiska skicklighet (ja, vi håller poäng åt dig). Medan den logiska kopplingen med ett lag, i det här fallet, Seattle, är vettigt. NFL-landskapet är oförutsägbart, och Quinn kan befinna sig utan en danspartner i huvudtränarkarusellen.

Läs mer: Dallas Cowboys bekräftar att Mike McCarthy stannar när HC går in i det sista året av sitt kontrakt

Under sin tid med Cowboys har Quinn skapat en hemlig defensiv sås som förlitar sig på ett hopkok av viktiga ingredienser. Ett avgörande element i denna gridirondryck är konsten att omsätta. Quinn avslöjar sina alkemiska färdigheter och har förvandlat Cowboys till en omsättningsdrivande maskin. Men statistiken avslöjar en spricka i rustningen: i spel där omsättningen inte flyter på som ett väl genomfört spel, står Cowboys på 3-9. Även om detta kan vara par för kursen bland utmanare. Det understryker lagets utmaning att skapa stopp utan att bollbyte händer.

Kommer han att stanna eller kommer han att gå i NFL-schackspelet?

Medan han övervakade försvaret i Dallas, har Quinn visat en kuslig förmåga att forma ett defensivt kraftpaket. Framgångssagan med Micah Parsons och företaget har varit ett bevis på hans strategiska skarpsinne. NFL-berättelsen tar dock en fascinerande vändning när det kommer till Quinns huvudtränarambitioner.

Lag har erkänt hans potential, men varje gång samtalet styrde mot en befordran, valde Quinn att stanna kvar i sin nuvarande roll, vilket signalerar ett engagemang för det stjärnspäckade försvar han har odlat. Frågan som ekar över hela ligan: Har Quinn helt enkelt inte stött på rätt erbjudande, eller tillhör hans hjärta verkligen Cowboys silver och blå?

Inlägget NFL Rumours: Dallas Cowboys Hoping for Dan Quinn to Stay With Retained Head Coach Mike McCarthy dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär