Wednesday, February 28, 2024
HemNFLNFL News: Varför skildes Pat McAfee och Aaron Rodgers för fotbollssäsongen 2023–24?

NFL News: Varför skildes Pat McAfee och Aaron Rodgers för fotbollssäsongen 2023–24?

Till och med Pat McAfee har fått nog av Aaron Rodgers-dramat. Rodgers, som hämtade in sjusiffrigt för sin vanliga spelning tillsammans med McAfee och en stapelvara i programmet under NFL-säsongen, kastade en retorisk bomb förra veckan. Han åberopade Jimmy Kimmels namn när han dykte ner i rättshandlingar knutna till Jeffrey Epstein.

Amerikas favoritvideo idag

Kimmel, som ammar ett kött med Rodgers som går tillbaka till 2021, slog tillbaka under sin måndagsmonolog. Spelar väntan på en ursäkt från Jets-stjärnan men håller inte precis andan. Här är twisten: nätverken som sänder McAfee och Kimmels program är båda en del av Disney. Och nu har McAfee precis släppt en bomb i rutnätsstorlek om Rodgers.

Pat McAfee signalerar slutet på en era

Pat McAfee släppte en bomb i etern när han startade “The Pat McAfee Show” på onsdagen och förklarade att Aaron Rodgers har tagit sin sista bild på programmet den här säsongen. Jets QB1, som ursprungligen skulle pryda scenen under slutspelet, hamnade i förtid. Och McAfee dolde inte sin lättnad.

Uppriktigt erkände McAfee: “Det kommer att finnas många människor som är nöjda med det, inklusive jag själv, om jag ska vara ärlig mot dig. Så som det slutade blev det riktigt högt. Jag är glad att han inte kommer att vara med i mina omnämnanden framöver, vilket är goda nyheter. Och under den senaste veckan har vi verkligen gett dem alla en massa saker att bli arg på och bli högljudda över. Vi har trasslat till i just den aspekten.”

Han förklarade sedan att han har total kontroll över showens kreativa innehåll. Och föreslog att motreaktionen om Rodgers kommentarer gav “ammunition” till kritiker av showen. Som McAfee träffande uttrycker det är det dags för spelboken att ändras. Och han är redo för en välbehövlig timeout från Rodgers-sagan.

Kommer Aaron Rodgers att göra en comeback?

De senaste veckorna har ESPN och Pat McAfee hamnat i en sammandrabbning. Komplett med McAfees högljudda och offentliga kommentarer riktade mot Norby Williamson, en erfaren ESPN-chef för att avsiktligt försöka “sabotera” hans show. Silverkanten i denna tumultartade scrimmage är att 24/7-innehållsmaskinen förbereder sig för att knäppa bollen mot nya berättelser.

Utsikten att Rodgers gör comeback för en femte säsong kommer att återuppta nyhetscykeln. För närvarande förväntas det dock att McAfee gradvis kommer att flytta bort från epicentrum av sportinnehållsuniversum. Det är dags för en strategisk spelförändring, och McAfee verkar redo för en mer dämpad närvaro på området för sportkommentarer.

RELATED ARTICLES

Mest populär