Saturday, December 9, 2023
HemNFLNFL-legenden kastar ljus över kort tid som Antonio Browns lagkamrat: "Andra än...

NFL-legenden kastar ljus över kort tid som Antonio Browns lagkamrat: “Andra än han blir lite förvärrad …”

Antonio Brown har varit diskussionspunkten i många samtal. Från utgrävningar på Brady till hans ökända rapalbum misslyckas Brown aldrig med att väcka människors intresse. Därefter är ett annat minne av Brown hans framträdande när han spelade. Även om hans nuvarande agerande kan ha kontroversiella reaktioner, var AB:s spel alltid utropat som ett av de bästa i ligan.

Ett sådant samtal, där AB var samtalspunkten, inträffade mellan Shannon Sharpe och Michael Vick. Vick och AB hade spelat ihop en kort stund. De var båda delar av Pittsburgh Steelers. Vick berättade om AB:s temperament i laget och hans uppförande som lagkamrat.

Hur var Antonio Brown med Steelers?

Antonio Brown spelade 130 matcher med Pittsburgh Steelers. Han hade ett fantastiskt rekord på 837 mottagningar, 11 207 yards och 74 touchdowns. Dessutom hade han 31 ATT på bara 130 matcher. Han presterade fantastiskt med Pittsburgh Steelers och var omtyckt av sin quarterback, Michael Vick.

Michael Vick medverkade i Shannon Sharpes show “Club Shay Shay”. Vick berättade om AB:s uppträdande och beteende som lagkamrat. Fyrfaldige Pro-Bowler nämnde att han tyckte AB var en fantastisk lagkamrat. Han sa, “förutom att han blev lite irriterad över att han inte fick bollen, så var AB en fantastisk lagkamrat.” Vidare sa Vick också att han inte hade någon aning om att AB skulle bli som han gjorde när det gäller sin fejd med Tom Brady. Vick berömde också AB:s arbetsmoral och hans agerande som lagkamrat.

Michael Vick om AB:s arbetsmoral

Vick fortsatte med att prata om AB och hur han var i praktiken. När Sharpe ifrågasatte eventuella tidiga tecken på AB:s nuvarande agerande kontrade Vick och sa: ”AB var en hårt arbetande han trodde på sig själv. Han älskade den stora mannen. Det var han tills han var smart, förstod systemet.” Vidare berömde Vick sin tidigare lagkamrats kärlek till spelet.

Ex-wide-mottagaren fick lite beröm av sin ex-lagkamrat. Vick var dock också chockad över hur AB:s beteende har blivit med en tidigare lagkamrat. Han uppgav också att han inte trodde att rapparen skulle vara så här. Med en gammal lagkamrat så förbluffad över hans beteende, undrar man vad som hände för att AB:s beteende förändrades så drastiskt.

RELATED ARTICLES

Mest populär