Saturday, December 9, 2023
HemNFLNFL Legend "Störda" av Antonio Browns behandling av Tom Brady och Gisele...

NFL Legend “Störda” av Antonio Browns behandling av Tom Brady och Gisele Bündchen, speciellt för att “han satte honom i en situation där AB kunde få en ring”

Antonio Brown har grävt efter Tom Brady och hans ex-fru Gisele. Han har varit mycket offentlig med sina tweets och sitt innehåll på sociala medier. Detta har varit överraskande för olika medlemmar av NFL-gemenskapen eftersom Brady verkade ha hjälpt AB. Till och med Shannon Sharpe och hans gäst, Michael Vick, hade något att säga om det.

Den här veckan var Michael Vick gäst i Sharpes show “Club Shay Shay”. Under showen delade Vick sina tankar om hela AB-Brady-fejden. Han nämnde hur han såg på det och Sharpe vägde också in.

Michael Vick om AB:s fejd

Michael Vick nämnde sina tankar angående AB:s fejd med Tom Brady. Han pratade om hur Brady hjälpte AB efter att han inte blev accepterad av andra i ligan. Pro-Bowlern talade om att AB:s reaktion var lite malplacerad.

Vick sa, “att det var lite störande för mig också,” med hänvisning till Browns obscena grävningar på sin ex-lagkamrat. Vick talade om hur Brown och Brady hade delat en sann vänskap. Han nämnde att Brown och Brady verkade som om de skapade ett band som lagkamrater. Vick sa också, “Han satte honom i en situation där AB kunde få en ring”, och nämnde hur Antonio Brown vann en ring på grund av Brady. Medan han var på programmet, berättade Shannon Sharpe också om sina tankar om AB.

Sharpes tankar om Antonio Brown

Shannon Sharpe delade också Vicks syn på AB. Sharpe nämnde att han upplevde att AB:s beteende var respektlöst och nedslående. Han pratade om hur ex-wide-mottagaren inte behandlade sin tidigare lagkamrat rätt. Han sa, “du kan vara en idiot för många människor. Jag tycker inte att du ska vara en idiot men någon som sträckte ut handen gav dig en olivkvist plockade upp dig stötte upp dig, ja du gör dem så här?” Sharpe talade också om det faktum att Brady hade bjudit in Brown att bo i sitt hem och att Browns handlingar var otacksamma.

Med så många människor som talar emot hur AB har agerat med Brady, verkar det alltmer som att AB har fel. Rapparens handlingar kan vara oförlåtliga men den verkliga frågan kvarstår fortfarande är vad som är motivet bakom dem?

RELATED ARTICLES

Mest populär