Tuesday, February 27, 2024
HemNFLNFL i bilder – Dolphins Fan Defies Nature som Chiefs möter 6:e...

NFL i bilder – Dolphins Fan Defies Nature som Chiefs möter 6:e ​​Seed i Arrowhead Record

Temperaturen -2°F/-20°C är ingenting jämfört med värmen i slutspelet i Arrowhead, Kansas City. Men ett fotbollsfan som avbildades under första kvartalets fan har till synes tagit det till nästa nivå under Wild Card-spelet Chiefs vs Dolphins.

Amerikas favoritvideo idag

Fläkten var avbildad helt bar överkropp i långt under fryspunkten. Det är ännu mer övermänskligt med tanke på de blåsiga förhållandena i Kansas City, eftersom meteorologiska avdelningen har varnat för en vindkyla på över 12 miles/timme. Men vilket lag kan komma över fotbollshettan?

Superhuman Miami-fan avbildad bar överkropp vid -2°F

Spelet Chiefs vs Dolphins förutspåddes bli det kallaste spelet i Arrowhead, och det lever upp till sitt namn. Bortsett från den rekordstora temperaturen i staden blåser det också extremt mycket. Men fansen ser ut som att han helt enkelt inte bryr sig, och fotboll är det enda han tänker på.

Tydligen är det så kallt att kylskåp används som värmare på stadion. Flaskor med vatten fryser omedelbart när de tas upp ur det.

Även tränaren Andy Reid känner värmen och kylan samtidigt.

Fansen trotsar verkligen naturen och mänsklighetens gränser, eller så är han helt frånkopplad från den yttre världen med alla sinnen fokuserade på spelet. Men vad det än är så är det en syn att se eftersom det inte blir vildare än så. Det är inte varje dag man ser så här svåra förhållanden.

Men det här är NFL-slutspelet. Med båda sidor som slåss om överhöghet, vilken sida kan vinna i spelet?

Chiefs vs Dolphins: det största hindret för besökarna

Dolphins har utan tvekan varit ligans mest potenta attack, sedan vecka 1. Tagovailoa–Hill–Mostert på ena sidan har helt enkelt varit för mycket att hantera för något försvar. Men å andra sidan har Chiefs försvar ständigt varit en av de bäst presterande enheterna i ligan. Vilket är ett större problem för delfiner med 6:e frö än temperaturen.

Det är så uppenbart att till och med Travis Kelce vid ett tillfälle erkände att det var försvaret som höll dem kvar i matcherna. Statistik ljuger inte, och statistiken säger att de var nummer 2 i totalförsvar, #4 på passningsförsvar och #2 på poängförsvar som ledde fram till det här spelet. Försvaret tillät också 2:a minsta poäng per match på 17,3 och stod för ligans 2:a flest säckar på 57.

Och för tillfället ser det ut som att det är magiskt att göra det. Hemmalaget leder med 13-7 med bara 2 minuter kvar att spela i den andra kvarten, och inget mindre än en föryngring i andra halvlek skulle rädda gästerna från de regerande mästarna.

Det kan komma, så vänta på det och gå ingenstans.

RELATED ARTICLES

Mest populär