Wednesday, February 28, 2024
HemNFLNFL Head Coach Tracker: Raiders Cult Hero Antonio Pierce ska intervjua för...

NFL Head Coach Tracker: Raiders Cult Hero Antonio Pierce ska intervjua för Falcons HC position

Efter att Las Vegas Raiders sparkade sin huvudtränare, Josh McDaniels, befordrades LB-tränaren till tillfälligt huvudtränarjobb. Och på kort tid vände Antonio Pierce om Raiders spel. Men hans talanger gick inte obemärkt förbi när Atlanta Falcons ansökte om att intervjua Raiders tränare för deras HC-position.

Amerikas favoritvideo idag

När den ordinarie säsongen avslutades var det säkert många tränarbyten att hända. Men det har pratats om Pierce eftersom Falcons inte är hans enda friare i ligan. Men kan han stanna som HC of the Raiders?

Antonio Pierce är efterfrågad

45-åringen har lyckats under sina speldagar och till och med vunnit Super Bowl med New York Giants. Och hans tränarbana har inte heller varit ogynnsam. Därför har den tidigare Pro Bowler fått två intervjuerbjudanden inom en vecka.

Först intervjuade Tennessee Titans Pierce för deras HC-jobb. Och nu har Falcons också kastat sin hatt i mixen när de har ansökt om intervjun med Raiders tränare.

Med Raiders som vill anställa Detroit Lions OC Ben Johnson, kan hans tillfälliga jobb på Raiders vara över. Men hans omklädningsrumsnärvaro och respekt saknar motstycke. Och hans avgång kan starta en kedja av händelser som anfallarna kan tycka är osmakliga.

Maxx Crosby visar lojalitet mot sin tränare

När rapporterna började dyka upp var Raiders ledning ointresserad av att Pierce skulle ta över tyglarna helt och hållet. Och de har förföljt Johnson. Enligt uppgift är den 26-årige DE Crosby också redo att lämna över sin handelsförfrågan.

Omklädningsrumssituationen har varit utmanande att hantera hos Raiders. Tidigare HC McDaniels förlorade också omklädningsrummet, men Pierce har en kultstatus bland lagmedlemmarna. Han kunde få ut det bästa ur laget på planen och fick deras respekt.

Tror du att Antonio Pierce kommer att lämna Raiders? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär