Tuesday, February 27, 2024
HemTennisNFL-feber slår tennis WAGs när de samlas bakom Philadelphia Eagles i deras...

NFL-feber slår tennis WAGs när de samlas bakom Philadelphia Eagles i deras stora match mot New York Giants

Fotbollsfebern är den högsta någonsin med fans som väntar på att matchen mellan de två lagen, Philadelphia Eagles och New York Giants ska börja snart. Och det är inte bara fotbollsfans som går i god för sina favoritlag, utan även folk från tennis är exalterade inför denna uppgörelse.

Amerikas favoritvideo idag

Helt nyligen tog sig partnerna till båda tennisspelarna Tommy Paul och Frances Tiafoe till sociala medier för att stödja och heja fram sina lag. De stöder båda Philadelphia Eagles i dagens match, med förutsägelser i Birds favör.

Tommy Paul och Frances Tiafoes partners visar sitt stöd för Philadelphia Eagles

Tommy Paul dejtar Paige Lorenze och Frances Tiafoe dejtar Ayan Broomfield. I ett av de senaste inläggen på hennes officiella Instagram-konto delade Broomfield hur hon stödjer Philadelphia Eagles. Hon sågs bära lagets tröja och gjorde också en video som hejar på dem.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ayanbroomfield (@ayan.broomfield)

I samma inlägg, under kommentarsektionen, nämnde Paige Lorenze, “Vi älskar @philadelphiaeagles.” Det visar tydligt att de båda stöttar det här laget för deras match mot New York Giants i dag, och vill ha staden av Brotherly Love.

Även om de två verkar ha sitt livs tid ser det inte så bra ut för de amerikanska tennisspelarna. Båda tar sig in i den nya turneringssäsongen 2024 men inte alltför bra. Låt oss ta en titt på vad som händer där.

Hur ser Tommy Paul och Frances Tiafoe ut inför säsongen 2024?

Tommy Paul började förra säsongen bra men vacklade i andra halvlek. Å andra sidan tappade Frances Tiafoe vägen i Hong King Open då han besegrades av JC Shang den 5 januari.

Förutom det, en annan sak som inte gick till fördel för dessa spelare är att de båda togs bort från listan över Davis Cup-laget för 2024. Eftersom Team USA inte såg ett bra resultat genom att behålla laget för 2023 års turnering, de bestämde sig för att lämna dem för nästa säsong.

Vad är dina förutsägelser om duons chanser den här säsongen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär