Saturday, December 9, 2023
HemNFLNFL-fans övertrampade när Odell Beckham Jr. tar till Twitter med kryptiskt meddelande...

NFL-fans övertrampade när Odell Beckham Jr. tar till Twitter med kryptiskt meddelande efter Miami Airport Fiasco

Odell Beckham Jr. kan inte hitta en lugn dag nuförtiden. Med sin återhämtning från skada letar free-agenten Odell efter ett nytt lag. Kommer det att bli Cowboys? Eller går OBJ tillbaka till Giants? Men i går kväll lämnade Odell många ivriga fans förvirrade efter en mystisk tweet. Det var inte förrän långt senare som NFL-världen fick lite klarhet i vad som gick under.

Super Bowl LVI-mästaren postade en serie tweets där han utbrast sin frustration över en incident som ägde rum på Miami International Airport igår. Vissa fans undrade om tweeten hade något att göra med hans förestående beslut att gå med i hans nästa franchise. Medan andra gick till botten med händelsen på Miamis flygplats.

DYK DYPARE

Den tidigare Los Angeles Rams breda mottagaren twittrade: “Aldrig i mitt liv har jag upplevt vad som just hände mig. Jag har sett allt, sa Odell. Timmar senare surrade sociala medier av nyheterna om vad som hände med OBJ. WR var tvungen att gå av ett American Airlines-flyg på grund av hans beteende med flygvärdinnan. Närmare bestämt vägrade Odell Beckham Jr. att bära säkerhetsbälte.

Odell Beckham Jr. kastade av sig fansen med den kryptiska tweeten

Odell Beckham Jr. draftades av New York Giants 2014 och spelade in fem säsonger över 1000 yards under de kommande sex åren. Skador har dock plågat honom de senaste åren och han har konsekvent kämpat för att nå 400-yardstrecket under säsongen. Men problemen förvärrades för OBJ igår när han somnade på Flight 1228 på väg till LA, innan starten. Detta innebar att man kunde ge dövörat till de många säkerhetsbältesmeddelandena. NFL-stjärnor och fans reagerade på Twitter på OBJ:s olycka.

pic.twitter.com/YaToIyPspY

— Robert Griffin III (@RGIII) 27 november 2022

Det sägs att han sparkades av ett plan från Miami. Det låter som att det finns mer i den här historien.

— Preston Feiler (@phfeiler) 27 november 2022

Det är en no brainer. Alla är skyldiga att bära säkerhetsbälte. Det spelar ingen roll om du är berömd eller hur mycket pengar du har heller. Följ reglerna nästa gång så kommer det inte att hända. Enkel som den mannen. Gör bättre nästa gång! Ta hand om dig!

— Chris (@hawkrock12) 27 november 2022

De sa att han kom in och ut ur medvetandet och de försökte ta bort honom från planet och han vägrade först. De sa på grund av medicinskt tillstånd. Om så är fallet får vi snart veta när han tar ett lag fysiskt. Medicinskt tillstånd? Läkemedel? Eller bara trött på att festa hela natten

— randy addison (@addisonjr1006) 28 november 2022

Du sparade pengar på din bilförsäkring genom att byta till geico?

— Charles James II (@CJDeuce_) 27 november 2022

JAG KUNDE ALDRIG FINA DET HÄR.

— Odell Beckham Jr (@obj) 27 november 2022

Jag läste att de tog bort honom för att han svimmade. De var rädda för att ha en medicinsk nödsituation varför planet var här.

— Gå inte försiktigt in i den där godnatten. (@Tux_299) 28 november 2022

Odells advokat, Daniel Davilier, kallad OBJ:s trakasserier “onödiga” eftersom bredbandsmottagaren inte vägrade att samarbeta. Men Miami-Wade Police Departments uttalande kastade det nödvändiga ljuset över saken. Enligt länets officiella rapport var Odell Beckham Jr “på väg in och ur medvetandet” och vägrade att bära säkerhetsbältet. “Att frukta att Mr Beckham var allvarligt sjuk,” tjänstemännen sa“skötarna kallade efter polis och brandräddning.”

Dallas Cowboys ägare Jerry Jones vill att OBJ i Dallas ska ha American Star på sin hjälm. Den här nya rubriken kan dock avskräcka andra intresserade franchiseföretag som Giants och Buffalo Bills. Detta kommer att göra det ännu lättare för Jones att få den breda receivern han vill ha. Kommer Odell att ta en paus från rubrikerna och ansluta sig till Dak Prescotts anfall när som helst snart?

RELATED ARTICLES

Mest populär