Saturday, January 28, 2023
HemNFLNFL-fans håller ögonen vidöppna när Tom Brady kommer att möta en motståndare...

NFL-fans håller ögonen vidöppna när Tom Brady kommer att möta en motståndare som uppenbarligen är åldrad hans erfarenhet i en David vs Goliath-strid

Efter en dramatisk seger i sista sekunden över New Orleans Saints har Tom Brady flyttat fokus mot San Francisco 49ers-matchen på söndag. I den här matchen kommer han att möta den 22-årige quarterbacken Brock Purdy, som imponerade på alla i sin senaste utflykt mot Miami. Noterbart är åldersskillnaden mellan Brady och Purdy svindlande; Medan Brady är runt 45 år gammal är Purdy bara 22. Nyligen postade NFL ett inlägg på sociala medier om detta, vilket fick NFL-världen att prata.

Det är värt att notera att Niners valde Purdy i den 7:e omgången i 2022 NFL-draften. Det är ganska tur att de valde Purdy eftersom San Francisco för närvarande går igenom stora skadeproblem, eftersom de förlorade sin stjärnback, Jimmy Garoppolo, till en fotskada och han kan missa hela säsongen. Om det inte vore för skadan, skulle Brady och Garoppolo ha gått ansikte mot ansikte.

NFL-fans kan inte hålla sig lugna, eftersom Tom Brady kommer att möta Brock Purdy under Bucs vs Niners-matchen på söndag

Medan Garoppolo är borta är fansen fortfarande glada över att se matchen mellan Purdy och Brady. Tidigare publicerade NFL:s officiella Instagram-konto en bild på Brady och Purdy. På bilden stod det också att Purdy bara är 22 år gammal, medan Brady för närvarande spelar i sin 23:e NFL-säsong. I bildtexten skrev de sarkastiskt, “Bara en liten åldersskillnad mellan dessa två QB.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av NFL (@nfl)

Efter att ha sett jämförelsen började fansen posta några roliga kommentarer angående åldersskillnaden mellan dem. Ett fan skrev, “Purdy var fortfarande i livmodern när Brady vann sin första Super Bowl.”

Fler fans skrev liknande kommentarer om att Bradys ålder är hälften så hög som Purdys. “Människor har varit i ligan längre än vad purdy har levt”, sa ett annat fan. Ett fan pratade intressant om att Brady möjligen skickade facklan till Purdy efter söndagens match. Samtidigt sa ett fan att Purdy spelar bättre än Garoppolo. Vissa fans kallade lustigt Purdy för “GOTEN” istället för Brady, som en användare skrev, “Bocken och Tom Brady.”

Medan fansen vill att Purdy ska vinna, känner de att Brady kommer att göra ännu ett mirakel i sista minuten och vinna över rookien. Å andra sidan känner sig ett Bucs-fan orolig eftersom de har en historia av att förlora mot rookiespelare. Andra fans känner sig också ledsna över att de inte kommer att se Brady och Garoppolo-striden. “Vi var så nära att se Brady vs Garoppolo,” skrev en användare.

Video: Tom Brady berättar om hur speciell den här veckan är, att åka hem till San Francisco för att möta ett 49ers-lag som han växte upp med att heja på. pic.twitter.com/ROzySavmKr

— Greg Auman (@gregauman) 8 december 2022

När Brady växte upp idoliserade han Joe Montana och hans 49ers-team. I många intervjuer pratade han om att bli kär i fotboll efter att ha sett Niners förr i tiden. Intressant nog mötte Brady Niners bara en gång i sin 23-åriga NFL-karriär. När han spelade för Patriots slog han dem redan 2016. Det ska bli intressant att se resultatet den här gången, eftersom han spelar för Bucs.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär