Saturday, December 9, 2023
HemNFLNFL Draft Order 2024: Dessa lag har de 10 första valen efter...

NFL Draft Order 2024: Dessa lag har de 10 första valen efter vecka 9

När fotbollssäsongen går in i sin andra halvlek börjar dimman lätta. Vi får inte bara en uppfattning om vilka lag som kan komma till slutspel. Vi kan ha en god känsla för NFL Draft 2024-ordningen.

De lag vars säsong inte blev som de kanske hade planerat kommer att ha något att se fram emot nästa säsong. Det är den söta tidiga draftvalet. Även om inget lag skulle gå med på att älska att vara i den här positionen, är detta verkligheten i fotbollsvärlden. Låt oss nu kolla vilka lag som är i de bästa positionerna för ett tidigt val.

Utkast till drömmar lever fortfarande

Denna lista är baserad på om säsongen slutade just nu innan vecka 10-matcherna spelas. Även om det fortfarande är 8 veckors matcher kvar av säsongen, beroende på lagets form och nivån på konkurrensen de står inför. Denna lista borde inte förändras mycket i slutet av grundserien.

1 – Arizona Cardinals

Med 1-8 den här säsongen är Cardinals i bästa läge för att ta första valet nästa år. Deras nästa match är mot Atlanta Falcons.

2 & 3 – Chicago Bears

The Bears har två toppval i nästa draft, på grund av sina byten och sin form. De har 2-7 den här säsongen och möter Carolina Panthers nästa gång.

4 – New York Giants

Ytterligare ett lag med 2-7 rekord den här säsongen, kämpande på båda sidor om bollen. Giants har sin nästa match på vägen mot Cowboys.

5 – New England Patriots

Sista laget på listan med 2-7 rekord. The Patriots och Bill Belichick har haft en hemsk säsong. Men på plussidan får de en bra valplats för nästa utkast. De kommer att vara värd för Colts i sin nästa match.

6 – Los Angeles Rams

Rams har 3-5 den här säsongen, vilket ger dem ett bra val för 2024 års NFL-draft. De är inställda på att ta sig an Seahawks härnäst.

7 – The Green Bay Packers

Att förlora Aaron Rodgers har inte varit bra för Packers eftersom de har 3-5 den här säsongen. De kommer att ha sin nästa match på vägen mot Steelers.

8 – Denver Broncos

Det här var tänkt att vara vändningssäsongen för Broncos, men det har inte blivit så. De är 3-5 och måste resa till New York för att ta sig an Bills nästa.

9 – Tampa Bay Buccaneers

Ytterligare ett lag som förväntades ta sig till slutspel. Buccaneers lider med ett rekord på 3-5 och kommer att välkomna Titans till sin nästa match.

10 – Tennessee Titans

Laget från söder förväntas landa ett topp-10-val nästa år. De har 3-5 och måste möta Buccaneers härnäst.

Bygga ett 5-mot-5 flaggfotbollsdrömlag från aktiva NFL-spelare för olympiska sommarspelen 2028

Baserat på den aktuella statistiken är dessa lag som kommer att ha topp 10 val i nästa NFL-draft. Vad tror du, vilket lag kommer att förlora sin plats under de kommande 8 veckorna? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär