Sunday, December 10, 2023
HemAngel Reese"Next Man Up": Kim Mulkey ger nonchalant svar på att Angel Reese...

“Next Man Up”: Kim Mulkey ger nonchalant svar på att Angel Reese inte spelar för LSU

Lady Tigers säkrade sin sjätte match för säsongen med slutresultatet 106-47. Och under den här tävlingen stack Hailey Van Lith och Flau’jae Johnson ut mest med sin exceptionella kemi och skicklighet. Men frånvaron av deras #10-spelare höjer på ögonbrynen på laget och tränare Mulkeys senaste kommentarer hjälper inte situationen.

Medan många fans förutsåg att LSU-imperiet skulle falla sönder utan deras huvudspelare, ryter tigrarna sig framåt för varje seger.

Tränaren Mulkey tar upp Reeses frånvaro

LSU-stjärnorna Hailey Van Lith och Aalyah Del gjorde ett framträdande med Coach Mulkey framför media efter att ha säkrat en felfri seger mot Texas Southern. Under intervjun fick Coach frågan om den saknade delen av hennes lag som har visat sig vara en stor kraft i de senaste matcherna. I sitt svar sa Mulkey, “Du tränar bara, du tränar hårt och du vet vad det är, det ger en annan möjlighet till någon annan, det här barnet här, (pekar på Aalyah Del).”

“Du känner bara nästa man och du får dem att förstå processen för vad vi försöker göra defensivt. Du byter inte position, jag byter inte position, du bara nästa man upp och du bara fortsätter träna för att du inte vet när, var, vad som helst, när dessa barn kommer att vinna en stor bollmatch för dig och du bara fortsätter att träna”, tillade hon vidare.

Detta svar från lagets huvudtränare har återigen gjort fansen besviken eftersom hon vägrar att ge en tydlig bild av denna situation. Noterbart är att LSU Tigers klarar sig bra utan sin stjärnforward.

Imponerande Team Performance

Lady Tigers förväntades få sin värsta säsong någonsin utan sin stjärnspelare, men genom att visa världen varför de är det första rankade laget i ligan har de säkrat fem av de sex matcher de har spelat hittills.

Den enda förlusten de mötte var deras första match för NCAA-säsongen 2023-24 mot det nummer 20-rankade laget, Colorado. Men lärde sig av sina misstag, de reste sig snabbt och vann varje match efter det. Men frånvaron av Angel Reese har gjort det lite svårt för laget eftersom fansen och media vill veta orsaken bakom det.

Lady Tigers kommer att möta Niagara Purple Eagles i sin sjunde match för säsongen. Fansen kommer att hoppas på att se Reese på banan, men med tanke på tränarens oklarhet är det många som helt enkelt håller tummarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär