Wednesday, December 6, 2023
HemBaseballNew York Yankees får Alex 'A-Rod' Rodriguez' lukrativa MLB-kontrakt att se billigt...

New York Yankees får Alex ‘A-Rod’ Rodriguez’ lukrativa MLB-kontrakt att se billigt ut med ett monstererbjudande till Aaron Judge

Aaron Judge spelade sig fram till att vinna AL MVP 2022 och även vinna Free Agency. Noterbart, under vårträningen 2022, avvisade domaren ett sjuårigt kontrakt på $213,5 miljoner från Yankees. Han är nu inställd på att få ett kontraktserbjudande som kommer att få A-Rods kontrakt med Yankees att se litet ut i jämförelse. Inte att förglömma om Judge får en sådan maffig affär, det är bara för att han backade och tog en satsning på sig själv genom att förkasta Yankees-kontraktet tidigare i år.

Den regerande AL MVP har varit i kontakt med andra lag också och detta kommer att göra Yankees fans riktigt upprörda. Om Judge lämnar Yankees efter en så historisk säsong skulle det skada både franchisen och fansen. Och det är därför som Bronx Bombers enligt uppgift har erbjudit Judge ett nytt kontrakt med bättre villkor.

Yankees erbjuder Aaron Judge ett kontrakt som får A-Rods kontrakt att se litet ut

New York Yankees erbjöd Aaron Judge vad som skulle ha varit ett rekordstort kontrakt innan öppningsdagen för säsongen 2022. Kontraktet var värt 7 år och $213,5 miljoner och skulle ha gjort Judge till den högst intjänade spelare i Yankees historia. Från och med nu har A-Rod titeln med sitt 10-åriga kontrakt på 275 miljoner dollar som gav honom 27,5 miljoner dollar per år. Men Judge avvisade ett kontrakt som skulle ha betalat honom mer än $30 miljoner per år, vilket bekvämt slog A-Rods rekord.

Men Judge kommer att slå sönder det rekordet om han accepterar Yankees senaste erbjudande. Enligt ESPNs Jeff Passan, “New York Yankees, vars främsta önskan den här lågsäsongen är att behålla domaren, har ett erbjudande på bordet i närheten av åtta år och $300 miljoner och kan öka det”.

Detta skulle ta Judges årliga vinst till 37,5 miljoner dollar per år. Och skulle slå A-Rods rekord med $10 miljoner, vilket gör honom till den högst betalda positionsspelaren i MLB, och även överträffa Mike Trouts $35,5 miljoner.

Även om The Yanks erbjudande är rekordstort kan det bara vara början. Judge har enligt uppgift pratat med andra lag och ett budkrig kan börja värva honom mycket snart.

Har Judge kommenterat sin fria byrå än?

Judge har varit väldigt tyst under sin fria handling mitt i alla rykten och spekulationer. Den före detta jänkaren tar tid att fatta det bästa beslutet för sig själv.

Detta New York Yankees kontraktserbjudande på 300 miljoner dollar kommer vid en tidpunkt då inte mycket är känt om Judges framtid. Tror du att Judge kommer att acceptera det här historiska avtalet med Yankees? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär