Monday, February 26, 2024
HemAaron JudgeNew York Yankees beräknas för massiv comeback 2024, World Series i sikte...

New York Yankees beräknas för massiv comeback 2024, World Series i sikte efter Juan Soto Trade

Kommer ni ihåg den bittra smaken av nederlag, New York Yankees-fans? Säsongen 2023 som fick dig att längta efter mer? Tja, släng den besvikelsen åt sidan, för enligt PECOTAs prognoser är Bronx Bombers redo för en monumental comeback 2024. Är de verkligen inställda på att vända från också-runs till AL East-mästare?

Det stämmer – i PECOTA STANDINGS av Baseball Prospectus ser New York Yankees skjuta i höjden till en säsong med 94 vinster, dominera AL East (förlåt, Baltimore!) och ståta med de tredje högsta oddsen att nå World Series. Snacka om en vändning! Men vad är det som underblåser denna förutspådda återuppgång? Frågan kräver att man dyker in i hjärtat av den kritstrimmiga väckelsen, från ett nytt dynamitbrott till en förnyad pitchingrotation och ett lag som är hungrigt att återta sin ära.

PECOTA-projektioner 2024 för AL East (via @baseballpro)

Yankees förväntas vinna AL East ganska smidigt pic.twitter.com/HTPbpO0iCu

— Fireside Yankees (@FiresideYankees) 6 februari 2024

Kommer du ihåg Aaron “All-Rise” Judges rekordstora hemkörning? Föreställ dig att lägga till Juan Soto, basebollens mest eftertraktade slagträ, till mixen i en oförutsedd handel. Athletic gör det, och deras vision har en dynamitduo i toppen av ordningen, som slår rädsla i motståndarnas hjärtan. Och eldkraften stannar inte bara där.

Giancarlo Stanton är redo för en återhämtning i år, med resten av lineupen med beprövad talang och spännande framtidsutsikter – och låt oss inte glömma det strategiska mixandet av lineupen som kan släppa lös ännu mer potential. Är bombplanen också redo att slå upp med en lika orubblig kraft?

New York Yankees ser perfekt ut för en återupplivning av Big Apple 2024

Rotationen kanske inte är en mördares rad, men den har en spännande blandning av erfarenhet, uppsida och studsande potential. Gerrit Cole förblir en klippa, med unga vapen som Marcus Stroman som väntar i kulisserna, och det finns hopp om att skadeoro kommer att försvinna. Det är ingen garanti, men potentialen för en solid rotation finns där. Kommer du ihåg 2023?

Det gör inte New York Yankees. Efter en säsong full av skador och underprestationer är de hungriga. Den unga talangen i AL East kommer inte någonstans, men Yankees är beväpnade med offseason-förvärv, en förnyad beslutsamhet och en manager känd för sin anpassningsförmåga. Är detta en säker sak?

Läs mer: Första titt på New York Yankees’ öppningsdagsuppställning? Aaron Judge och Juan Soto kommer att dominera

Inte riktigt. Skador kan spåra ur vilket lag som helst, och konkurrensen i AL East är hård. Men PECOTA-projektionerna målar upp en bild av löfte, som drivs av smarta förvärv, en förnyad lineup och en brinnande önskan att återta sin ära. Så, New York Yankees-fans, gör dig redo att höja dina röster och vifta med de kritstrimmiga flaggorna – Bronx kanske bara blomstrar med World Series-sånger i oktober.

Inlägget New York Yankees projicerade för massiv 2024 comeback, World Series in Sight Following Juan Soto Trade dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär