Thursday, November 30, 2023
HemBaseballNew York Yankees anstränger sig för 300 miljoner dollar i sista hand...

New York Yankees anstränger sig för 300 miljoner dollar i sista hand för att behålla AL MVP Aaron Judge

När det kommer till de mest hända händelserna från MLB-riket, är Aaron Judges namn nästan alltid med. Han fortsätter dock att ta rubriker av olika anledningar. Därför förblir han relevant även under lågsäsong. Och den här gången har Aaron Judge återigen blivit ett trendämne på internet, eftersom Yankees har gjort sitt steg för att behålla den återvunna MVP.

Noterbart är att Judge nu är en fri agent sedan hans kontrakt med Yanks löpte ut efter MLB-säsongen 2022. Även om Pinstripes försökte signera sin talisman tidigare den här säsongen, innan öppningsdagen. Men Judge var smart nog att avvisa ett kontrakt på 213,5 miljoner dollar och satsa på sig själv.

New York Yankees anstränger sig hårt för att behålla Aaron Judge

Aaron Judge är den sortens slagkraftiga spelare som varje MLB-lag vill ha i sin laguppställning. Så, förståeligt nog, vill inte jänkarna lämna honom heller. Så nyligen gjorde Pinstripes-ledningen ännu ett erbjudande om förlängning av kontraktet, ett 8-årigt avtal för hela 300 miljoner dollar.

Talkin’ Yanks delade samma sak på Twitter. “Yankees nuvarande erbjudande till Aaron Judge är runt åtta år och 300 miljoner dollar per Jeff Passan”, sa tweeten.

Yankees nuvarande erbjudande till Aaron Judge är runt åtta år och $300 miljoner, per @JeffPassan pic.twitter.com/XXylvhkuH5

— Talkin’ Yanks (@TalkinYanks) 30 november 2022

Samtidigt sade Yankees ägare Hal Steinbrenner, när han talade om saken, “Jag vill bara att han ska veta hur jag kände. Om det skulle finnas någon otydlighet eller oklarhet. Vi har gott om förmåga att, och Aaron och jag pratade om detta, att få det här att hända och fortfarande ha pengar för att få andra saker att hända. Min budget för Judge kommer att vara vad jag känner att vi kan göra.

Steinbrenner tillade att säga, “Det är inte obegränsat, naturligtvis. Men kommer jag att göra drag innan vi kan, enligt min åsikt, kommer vi att kunna värva Aaron. Det kommer inte att hindra mig från att teckna andra personer.”

Hur ser Aaron Judges MLB-framtid ut?

Den fyrfaldige All-Star-domaren har fortfarande inte uttalat sig om sitt framtida val av MLB-förbundet. Han hade nyligen ett möte med San Francisco Giants. Men det är nu upp till Judge att bestämma, som i vilken dugout han kommer att gå ur, med början nästa säsong.

Tror du att Aaron Judge kommer att stanna kvar i New York Yankees? Dela dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär