Monday, December 11, 2023
HemBasketballNew York-stjärnan tar vägen efter att armarna höjs i upphettade scener under...

New York-stjärnan tar vägen efter att armarna höjs i upphettade scener under Knicks-spelet

New York Knicks vann med 140-110 mot Detroit Pistons i nattens match. Under matchen var det ett ordkrig och det blev snabbt fysiskt, vilket ledde till hetsiga scener på banan. Det började efter att Jalen Brunson passat bollen till Julius Randle, som flyttade till sargen och dunkade på Isaiah Stewart. Sedan knuffade Stewart Randle för hån.

Julius Randle brydde sig inte om att engagera sig och sprang från platsen när domarna blåste av. Randle kastade armarna i luften för att signalera att han inte var inblandad. Folkmassorna buade sedan ut spelarna.

Noterbart, för ett år sedan, hade Isiah Thomas hamnat i en het gräl med LeBron James. James slog Stewarts ansikte som skar upp den senares hud under ögat. Situationen eskalerade med att båda bytte ord med spelare och funktionärer som försökte skilja spelarna åt.

Båda spelarna kastades ut från matchen. Isiah Stewart var också avstängd i två matcher. NBA:s uttalande sa att han “upprepade gånger och aggressivt” förföljde James. LeBron fick en avstängning i ett spel för att han “vårdslöst slagit” sin motståndare. Det var faktiskt den första avstängningen som James hade fått under hela sin NBA-karriär.

Julius Randle ville inga problem med Isaiah Stewart efter pjäsen… han såg klippet av honom springa på Bron 😂 pic.twitter.com/n2HV7sfhKj

— Pat Bev Pod (@PatBevPod) 30 november 2022

“Pat Bev Podcast” tog senare chansen att kommentera att Randle inte ville ha ett liknande scenario, efter att ha kommit ihåg Stewarts anklagelse mot LeBron.

29 november 2022; Detroit, Michigan, USA; New York Knicks forward Julius Randle (30) tar en retur bredvid Detroit Pistons guard Cory Joseph (18) under tredje kvartalet på Little Caesars Arena. Obligatorisk kredit: David Reginek-USA IDAG SportsJulius Randle har också varit känd för att höja sin röst och sina armar.

Knicks-stjärnans historia på banan

I mars 2022 dömdes Julius Randle till böter på 50 000 $ för ett bråk på banan med en matchfunktionär och en spelare. Böterna berodde också på att han inte följt en NBA-utredning. Den här gången ville Randle förmodligen inte ha en upprepning av det eftersom han valde att gå ifrån en synligt irriterad Isaiah Stewart.

För en vecka sedan hade Julius Randle pratat om sin kemi med Brunson. Han hyllade Brunson för att vara en “stadig spelare”. Till och med Brunson hävdade att den hemliga såsen till deras segrar var Julius Randle.

Vad tyckte du om bråket mellan Julius Randle och Isaiah Stewart? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär