Sunday, December 10, 2023
HemNFLNew age QB Patrick Mahomes ödmjuk på grund av jämförelse med legendariska...

New age QB Patrick Mahomes ödmjuk på grund av jämförelse med legendariska Tom Brady, Peyton Manning Rivalitet

Patrick Mahomes råkar vara Kansas Citys nuvarande affischpojke och lyfter sakta upp sig själv som ansiktet utåt för NFL. Han är fyrafaldig Pro Bowler, liga-MVP och Super Bowl-mästare. Men enligt honom räcker det inte att göra jämförelser med legender som Tom Brady och Peyton Manning.

Chiefs möter Cincinnati Bengals på Paul Brown Stadium på söndag. Det kommer att bli en storsäljande matchup mellan två framväxande talanger och MVP-kandidater den här säsongen.

Även om Mahomes råkar vara en favorit, är hans rekord mot Burrow inte bra. När de möttes två gånger förra säsongen var det Burrow som gick segrande ut med 2-0. Han visade sig vara en lovande möjlighet i AFC att ta upp en kamp mot några av de bästa passningsspelarna. Inför spelet satte Bengals WR Tyler Boyd igång GOAT-debatten och gjorde jämförelser med Brady-Mannings rivalitet.

Han kallade båda quarterbackarna för att likna liknande egenskaper och antydde en högspänningsmatchup. Mahomes vägrade dock att erkänna denna kommentar och tror att mycket mer återstår i hans karriär att bevisa.

“Ja, jag har massor av respekt för Joe (Burrow),” sa Mahome. “Han är en fantastisk fotbollsspelare, men han är en konkurrent som du sa. Det är killarna som vinner i den här ligan är killar som tävlar. Och så, jag hatar att jämföra det med (Tom) Brady och (Peyton) Manning eftersom de har vunnit så mycket och lagt upp så mycket statistik, och jag känner att det är något du gör i slutet av din karriär när de ser ut. tillbaka och se all framgång du haft”, tillade han och visade upp sin ödmjuka attityd.

DYK DYPARE

Tja, i viss mån råkar hans kommentarer vara sanna. För att Tom Brady och Peyton Manning är duktiga spelare. De har tillbringat mer än ett decennium tillsammans, och att göra jämförelser vid denna tidpunkt verkar olämpligt.

Joe Burrow berömmer Patrick Mahomes

Det råder ingen tvekan om att Mahomes råkar vara en stor talang, och till och med hans motståndare älskar att ta upp slagsmål med honom. Burrow nämnde att Chiefs-passaren är en av de bästa i den nuvarande eran och erkände att han visade upp ett intressant spel.

“Han är bäst just nu,” sa Burrow. “Han har spelat bäst hela året. Det är roligt att se honom spela, han gör det på många olika sätt. Det har inte funnits många som gillar honom att komma igenom matchen.” han lade till.

Betecknande nog avslutade Mahomes 292 pass för 3 585 yards och registrerade 29 touchdowns. Han leder ett av de bästa brotten med ett QB-betyg på 77,3. Det ska bli intressant att se om Mahomes kan improvisera sitt rekord mot Joe Burrow den här veckan.

RELATED ARTICLES

Mest populär