Wednesday, December 6, 2023
HemTennis"Never the Same Player" - "Supebrat" John McEnroes trubbiga erkännande om hur...

“Never the Same Player” – “Supebrat” John McEnroes trubbiga erkännande om hur faderskap gjorde honom “crazy”

Den amerikanske tennislegenden, John McEnroe, har gjort några av de mest legendariska prestationerna under hela sin resa med sin briljans på banan. Intressant nog har den före detta tennisspelaren utklassat några av de bästa spelarna på ATP-touren med sina dominerande och kraftfulla prestationer. McEnroe nådde oöverträffade höjder under sin lysande tenniskarriär genom att vinna 7 Grand Slam-titlar.

Men efter att ha flyttat från domstolen gjorde McEnroe nyligen ett överraskande avslöjande om att bli förälder under sitt första äktenskap. Han avslöjade vidare att det påverkade hans tennisresa. Under sin lysande tennisresa var McEnroe inblandad i ett romantiskt förhållande med den amerikanska skådespelerskan Tatum O’Neal. Men under en talkshow avslöjade den tidigare amerikanska tennisspelaren nyligen att han “aldrig var samma spelare” efter att han blev pappa.

John McEnroe avslöjade hur hans tennisresa påverkades efter att han blev pappa

Den tidigare världsledande tennisspelaren var nyligen med i en intervju där han berättade om sitt misslyckade äktenskap med den amerikanska skådespelerskan Tatum O’Neal. Samtidigt gjorde John McEnroe också ett överraskande avslöjande om att bli pappa. Under intervjun fick den amerikanske tennislegendaren frågan om hans lysande tennisresa påverkades efter att han blev pappa.

McEnroe svarade genom att säga: “Först och främst måste jag bara säga att Tatum var 22 när Kevin föddes, min första son, så det är mycket att fråga. Ja. Jag väntade, eftersom hon vann en Oscar vid 10 och hade gått igenom mycket med sin pappa, menade inte automatiskt att hon kunde förstå vad jag gick igenom, d jag trodde att jag kunde få min tårta och äta den för.”

Den 7-faldiga singelmästaren i Grand Slam tillade vidare: “Jag ville bli en pappa, men jag ville bli den bästa spelaren i världen. Tyvärr, posta barnen, var aldrig samma spelare, och det gjorde mig galen.”

McEnroe pratade också om sina rasande gnäller på banan

Förutom sina dominerande prestationer var den före detta amerikanske tennisspelaren inblandad i många utbrott på banan. McEnroe lät dock inte sitt humör påverka hans briljanta prestationer under sin fantastiska resa.

Noterbart är att McEnroe under intervjun tillfrågades hur han lyckades prestera briljant trots sina rasande upprop. Den före detta tennisspelaren svarade med att han inte var helt säker på hur han gjorde det. McEnroe tillade dock att han trodde att det var det som gjorde motståndarna mest upprörda på banan.

RELATED ARTICLES

Mest populär