Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding"Never Fails to Absolutely Blow My Mind": 07-årig kroppsbyggare med magmuskler av...

“Never Fails to Absolutely Blow My Mind”: 07-årig kroppsbyggare med magmuskler av stål lämnar fitnessgemenskapen häpnadsväckande med galna gymnastiska rörelser

Underbarnet Kynlee Heiman tränar 6 timmar om dagen för att uppnå en otrolig fysik och bli en av de bästa på gymnastik. Utöver det är Heiman också känd inom bodybuilding, för sina sexpackade magmuskler, som hon uppnådde vid bara sju år gammal.

Amerikas favoritvideo idag

Heimans försök med sporten började vid tre års ålder när hon började visa intresse för träning och kondition. Hennes fascination ökade under pandemin när hon såg sin bror prova flips. Resten är historia, med hennes gripande ögonglober med sina gymnastiska färdigheter. Nyligen förvånade ett av hennes Instagram-inlägg som visade upp hennes flexibilitet och kärnstyrka många i fitnessgemenskapen.

Kynlee Heimans mångsidiga gymnastiska färdigheter

I den nya Instagram-videon testade den unge gymnasten några gymnastikrörelser. Man kunde se henne snabbt springa på rampen för att få fart och sedan vända kroppen i luften medan hon gjorde tre snurr och ramlade ner i skumgropen. Därefter gjorde hon en stångvänd och slutförde snabbt gymnastikrutinen. Hon gjorde också en tröja, och ett gips med finess också.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kynlee Heiman (@kynlee_the_great)

När hon bara var tre år lärde sig Heiman att göra en backwalkover och sedan en backhandspring smidigt. Kanske kommer hennes färdigheter från hennes föräldrar eftersom hennes mamma var före detta gymnast och Heimans pappa var fotbollsspelare.

“Domare säger att du inte är tillräckligt stor”: 320 kg massmonsters senaste klipp framkallar upprördhet från bodybuilding-gemenskapen över orättvist beslut som fattades för flera år sedan

Å andra sidan var Heimans senaste video fylld av kommentarer från människor som beundrade detta unga underbarn, som enligt dem någon gång skulle kunna vinna OS.

Fitnessentusiaster överöser Heiman med komplimanger

Ett fan skrev en lång kommentar om talangen hon hade och vad hon skulle kunna göra i framtiden. De skrev, “Kynlee misslyckas aldrig med att helt spränga mig! Den här unga damens talang kommer absolut att få henne att sväva genom underhållningsindustrin! Må denna värld välsigna dig och din familj kynlee med framgång och lycka!!”

En annan fitnessentusiast höll det kort och tydligt och uppmuntrade henne genom att säga: “Fortsätt med det hårda arbetet.” En följare kommenterade hennes fantastiska personlighet, tillsammans med hennes atletiska förmåga, och sa: “En sådan fantastisk gymnast, en så stark vilja och en så fantastisk personlighet. UR en förebild, en söt och vacker liten dam.”

En av kommentatorerna verkade inspirerad av Heiman och skrev: ”Inspirerande! Idag kommer jag att jobba hårt med mina mål också.” Ett fan kommenterade hennes mångbegåvade natur och skrev: “Fan tjejen!!! Vad kan du inte göra?!!! Men jag tycker att din vänlighet och glädje är lika fantastisk!!! Du är ett speciellt barn.”

Vad tycker du om hennes skicklighet? Tror du att hon kommer att tävla i OS i framtiden? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär