Saturday, December 9, 2023
HemGolfNetizens går ner i kaos när 4x PGA Tour-mästare spelar bönorna på...

Netizens går ner i kaos när 4x PGA Tour-mästare spelar bönorna på sina “demoner” mitt i evenemanget på $6,5 miljoner

Den pågående PGA-touren har de bästa spelarna i golfvärlden. Medan åskådare tenderar att lägga märke till spelarnas bästa bilder, förblir de inre demonerna okända tills spelaren tar modet att prata om det. En sådan spelare gör sitt bästa på den pågående PGA-touren. Han förvandlades till en birdiemaskin och tog nyligen en ledning med två skott i World Wide Technology Championship 2023.

Inte bara detta, han avslutade sin andra raka åtta under 64 och levererade den bästa 36-hålsstarten på PGA Tour. Det är dock inte utan sin egen del av utmaningar. Även om det verkar lätt, reflekterar golfaren över den psykologiska grunden som har ett stort inflytande på spelet.

Fansen reagerar när Villegas pratar om utmaningar som höljer golf

En fyrafaldig PGA Tour-vinnare, Camilo Villegas har inte säkrat någon större seger under de senaste 10 åren. Men hans stora språng i World Wide Technology Championship i år kan ge honom det nödvändiga genombrottet. I en intervju nyligen, när han frågade om hans prestation som gjorde att han hamnade i striden skrämmer honom, svarade han:

“Låt mig vara ärlig, låt oss berätta för tittaren där ute att folk tror att vi bara slappar här och vi är väldigt bekväma med att göra det vi gör.” Villegas tillade, “Det finns många demoner här ute och när du har gjort det länge är golf svårt.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av PGA TOUR (@pgatour)

För att uppskatta hans svar har fansen kommit fram för att uttrycka sitt fulla stöd för Camilo Villegas. En av fansen kommenterade, “Väldigt ärlig bedömning av hur det är där ute, de här killarna maler.” Golf kräver engagemang och uthållighet, och Villegas förkroppsligar verkligen dessa egenskaper.

Ett annat fan berömde Villegas för hans ärlighet. Han skrev: “Väl sagt från hjärtat!” Ännu ett fan reflekterade över spelets tekniska egenskaper för att säga: “Golf är svårt!” Med tanke på att golf är komplicerat måste spelarna fokusera både på tekniska och mentala aspekter.

De flesta fans är överväldigade av att se Villegas öppna upp om kampen. En av dem skrev: “Den absoluta sanningen! Vissa är ärliga, andra inte! När du är det har du redan arbetat med de demonerna, saker som många veteraner inte gör. Fortsätt rulla!”

En annan berömde hans gameplay och sa: “Måste se honom spela 30 sekunder eller mindre – han räcker bollen – ingen träningssving, inget prat, inga apor – Folk borde efterlikna hans speltakt.”

Ett fan skrev, “Go Camillo!”, samtidigt som de hejade honom inför den kommande matchen. Med tanke på att Villegas kontinuerligt levererar bra rundor den här säsongen, konstaterade en beundrare, “Att spela bra 4 omgångar varje vecka är extremt svårt.”

Camilo tar solo 5:e position vid 2023 Butterfield Bermuda Championship

Eftersom Villegas nyligen tog en ledning med två skott i PGA Tours WWT-mästerskap, har det gett fansen en stråle av hopp. Hans stora vinst på PGA Tour är under en period av torka sedan 2014. Fans är hoppfulla att han kan bryta streaken den här säsongen. Efter den åttonde ledningen med 36 hål förra veckan levererade han en ikonisk andra runda vid Butterfield Bermuda Championship 2023, vilket gav honom en solo-5:a.

Med tanke på att Villegas är på väg att hamna i vinnarcirkeln igen är det ett känslosamt ögonblick för hans fans.

RELATED ARTICLES

Mest populär