Friday, December 8, 2023
HemNASCAR"Nej det kan inte vara" - Hjärtkrossade fans i misstro efter nyheter...

“Nej det kan inte vara” – Hjärtkrossade fans i misstro efter nyheter om älskade 88-åriga NASCAR-ikonens sviktande hälsa

Sportscasters kan krediteras med en anständig del av populariseringen av NASCAR. På den tiden när telekommunikation var ett privilegium, kom kommentatorer och casters till människors undsättning. En av de många ordsmedarna som har bidragit till denna sak är Ken Squier. Ken Squier har levererat några av NASCARs mest ikoniska ögonblick på TV, och bakgrunden av hans förtrollande röst har gjort dem ännu bättre.

Men med den senaste tidens smärtsamma utveckling i hans personliga hälsa har motorsportikonen hamnat i en svår situation. Motor Racing Network meddelaren och SiriusXM Radio-värden Dave Moody har delat nyheten om Kens hälsa på Twitter, och konsekvenserna av hans ord har inte varit uppmuntrande. Ser man på Kens sviktande hälsa, NASCAR fans har samlats för att visa solidaritet och stöd för legenden under vad som kan bli hans sista dagar.

Ett smärtsamt meddelande från Ken Squier till samhället

Moody delade med sig av den sorgliga nyheten med ett tungt hjärta på evenemanget Legends Day 2023. Moody fick sällskap av ikoniska kommentatorer som Mike Joy och Dr Dick Berggren bland andra anmärkningsvärda andra när de hedrade Ken Squier på New England Racing Museum. Moody förmedlade nyheterna när han skrev,

“Tyvärr kunde Ken inte delta och hans familj har bett att jag ska dela med dig av allt som han nästan säkert är i sina sista dagar. De senaste tre åren eller så har varit extremt svåra…”

Squier diagnostiserades med COVID-19 2021 vilket förvärrade hans hälsotillstånd som försämrades med åldern. Trots den ödesdigra utmaning pandemin utgjorde för ikonen, kämpade han sig igenom den och återhämtade sig bra. Efter hälsofaran fick han också utstå en mindre stroke och ett fall nyligen som skadade honom med ett bäckenbrott.

Trots stötarna mötte Ken dem modigt och var på väg att komma tillbaka till full hälsa. Men ett annat hälsoproblem denna vecka har förvärrat hans situation till en aldrig tidigare skådad nivå och har varit för mycket för hans svaga och åldrande kropp att hantera. Hans familj och vänner har fortsatt att omge honom med styrka och positivitet och kommer att fortsätta att göra det. NASCAR-fans har blivit förälskade i hans ord med tiden. När de tittar på en av de gyllene rösterna i NASCAR:s kamp för sitt liv, har de gått samman för att visa sin uppskattning även på sociala medieplattformar.

NASCAR-fans ber för Ken Squiers välbefinnande

Ken Squier skapade en magisk kontakt med fansen genom sin röst. När han tittade över loppen från sändningsbåset var Squier den som skulle namnge Daytona 500 som “The Great American Race”, en moniker som har gått i arv inom sporten år efter år. Squier var också den första mannen som gjorde en varv-för-varv-kommentar av Daytona 500 1979.

Kan inte tro på nyheterna, särskilt efter hans senaste återhämtning från bäckenfrakturen, skrev en fan på Reddit, “Nej snubbe nej det kan inte vara”, medan ett annat fan kom ihåg Kens bidrag till sportens tillväxt när han sa, “hemska nyheter att avsluta helgen med, men Ken kommer att lämna oss med så mycket.”

“Det här är bara tråkiga nyheter. Den här mannen är en ikon inom motorsportssändningar och levererar vad som utan tvekan är ett av Nascars mest ikoniska ögonblick i TV-historien.”, skrev ett annat fan som krönte honom som toppen av motorsportscasting. Ett annat fan kom snabbt ihåg Ken Squires roll i att göra NASCAR till ett känt namn i landet när han kommenterade,

“För att du placerade NASCAR i det nationella rampljuset och gav den en plats i resten av USA… tack, Ken.”

Ett annat fan påminde om en del av Kens sinne från 2015 Southern 500 och hans beskrivning av N0.77-föraren i Cup-serien, Erik Jones. Han förmedlade, “Låt oss ha tur att han och Ned Jarrett kunde ringa en del av Southern 500 2015. Det och vi fick “That Jones Kid” från honom också

“En av de absolut bästa på mikrofonen och har gjort så mycket bakom kulisserna för sporten. Förhoppningsvis är han med oss ​​lite längre.” sa ett annat fan och önskade Squiers välbefinnande och lite mer tid att spendera i hans fantastiska liv.

Ken Squier har verkligen varit ett förebud om evolution i NASCAR. En hoppfull men stark återhämtning kommer att vara musik för alla NASCAR-fans år, särskilt efter allt han har gjort för sporten.

RELATED ARTICLES

Mest populär