Monday, December 4, 2023
HemOlympics"Need to Be Separated": Simone Biles på Wits End med Jonathan Owens...

“Need to Be Separated”: Simone Biles på Wits End med Jonathan Owens som inte kan hjälpa till med bråkande pälsbebisar

Simone Biles må ha en GET i sitt namn, men hon är en enorm hundälskare. Efter att ha gift sig med en annan hundälskare, Jonathan Owens, blev hennes liv bara mycket bättre. Biles äger två bedårande munchkins som är franska tjurhundar som heter Lilo och Rambo, och Owens har en fransk tjurhund som heter Zeus. Men nyligen dök en oönskad nyhet upp, vilket gjorde fansen oroliga och oroliga över sitt så kallade “äktenskapliga lyckliga liv”.

Enligt tidigare bevakning var Biles familj på fem lyckliga. Hundarna älskade att tillbringa tid tillsammans, och föräldrarna tog ofta med sig sina pälsbebisar till ramen. Men att spendera för mycket tillsammans hade kanske kostat dem, och olympiern har kontaktat sin Insta-familj för att få hjälp, på grund av hennes växande elände och oro.

Simone Biles ser orolig ut

Enligt hennes inlägg verkar det som att pojkarna inte följer med längre. Pojkar är pojkar, kisskrig är vanliga, och det är precis vad Zeus och Rambo gör. Hon skrev i bildtexten, “jag är i ända med dessa pojkar … jag vet inte vad jag ska göra längre för att hindra dem från att ha dominans
PEE-krig i huset… vi har provat – sprayer – blöjor – lydnadsträning allt du kan tänka dig vi har provat det. det har blivit så illa att de började kissa på betongen utanför för att markera… jag börjar tro att de måste skiljas åt – vad gäller hemmet.”

Nu är situationen sådan att olympiern tänker på en separation för gott. Att ha två hanhundar i huset blir mer besvärligt för varje dag som går. Även om tonen var rolig, visade hennes djupa oro sig framträdande. De kissar nu på vad som helst och deras mamma tänker på något så svårt som att ge bort.

RELATED ARTICLES

Mest populär