Saturday, December 9, 2023
HemeSportsNed Luke bryter tystnaden på Michaels återkomst i GTA 6

Ned Luke bryter tystnaden på Michaels återkomst i GTA 6

GTA-fans gör allt de kan för att hitta information om nästa inträde i serien. Devs Rockstar Games har bekräftat en trailer som kommer i början av december. Men detaljerna är fortfarande otillgängliga och fansen kan inte vänta på att se vad trailern har i beredskap. Nu, mitt i utbredda spekulationer, tipsar GTA V röstskådespelaren Ned Luke om möjliga saker att förvänta sig i GTA 6 i en ny podcast.

För några dagar sedan sågs Luke flyga till LA på Rockstar Business. Återigen retade skådespelaren fansen lite mer med ett kryptiskt meddelande på X, tidigare Twitter, under ett inlägg av ett fan som frågade om Michael skulle ses igen i GTA 6. I den senaste podcasten antydde Luke ett möjligt sätt för fansen att få fler insikter om vem eller vad du kan förvänta dig i nästa GTA-spel.

GTA V-skådespelare tipsar om en möjlig plats för att lära sig om GTA 6

Mount Chiliad är en av platserna i GTA V som lockar ett stort antal mysterieälskare för att avslöja hemligheterna den rymmer. Det är fortfarande osäkert om platsen är platsen för att se ett gigantiskt UFO eller platsen där en ohygglig mordincident inträffade. Nu föreslår Luke att fansen återvänder till Mount Chiliad igen för att gräva fram ledtrådar som indikerar vad GTA 6 kommer med.

I podcasten fick Luke sällskap av kollegan Shawn Fonteno för att diskutera GTA 6. Franklins röstskådespelare avslöjade att karaktären inte kommer att återvända till GTA 6, till stor förvåning för värdarna. Luke gjorde dock inte saker så uppenbart och höll det hemligt om Michaels framträdande i den kommande matchen.

Ned sa, “…om du vill veta om någon från GTA V kommer att vara med i GTA 6, måste du först lösa Mount Chiliad-mysteriet”. GTA V:s mysterier är något som får spelare att komma tillbaka även efter ett decennium efter lanseringen. Med Lukes indikation vill fansen dubbla sina ansträngningar för att äntligen avslöja dess hemligheter och dela sina upptäckter med communityn som är angelägna om detaljer om GTA 6.

Kommer GTA 6 att ha sina egna mysterier?

Att lösa påskäggsutmaningar är något som spelare älskar. Och GTA V har ett överflöd av detsamma. Med så många rykten om GTA 6 förväntar sig fansen att den kommande titeln kommer att skryta med sina egna mysterier som kommer att hålla spelarna engagerade i många år framöver.

Tillsammans med det har fansen också avslöjat att de vill se fler bilrelaterade uppdrag i GTA 6. Med några antydningar om att den kommande Rockstar Games-titeln kommer att ha en karta som utvecklas, kommer gamla skolans racinguppdrag att vara något som kommer att ha en dedikerad fanskara. Samhället måste dock vänta på att trailern äntligen kommer så att de omedelbara frågorna kan besvaras.

Vad tror du att Mt. Chiliad har i beredskap för GTA 6-fans? Dela vad du har hittat där ute med oss ​​i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär