Tuesday, February 27, 2024
HemAngel ReeseNCAA-mästaren Angel Reese förstärker Sha'Carri Richardsons kraftfulla ord vid 2023 USATF Awards...

NCAA-mästaren Angel Reese förstärker Sha’Carri Richardsons kraftfulla ord vid 2023 USATF Awards inför 2,6 miljoner människor

Det är dags för Sha’Carri Richardson att ge tillbaka stödet när Angel Reese seglar förbi den tuffaste tiden i sitt liv. Sha’Carri har redan delat med sig av sin motivation, och hennes senaste tal vid USATF Awards är mer relaterad till Reese, eftersom hon citerade sina ord på sitt sociala mediekonto angående hennes nuvarande situation.

Amerikas favoritvideo idag

Sha’Carri Richardson och Angel Reese har liknande värderingar. Den förra är en dominerande kraft inom friidrott, medan den senare blomstrar på Louisiana State Universitys dambasketprogram. Ändå har de ofta erbjudit varandra stöd. Till exempel sa Angel Reese en gång att var och en av dem var en pionjär i sin egen rätt.

Angel Reese delar Sha’Carris ord

För inte så länge sedan, i Budapest, vann Sha’Carri Richardson sitt första världsmästerskap. Efter det fick hon ett stödjande meddelande från Angel Reese. För sina insatser utsågs Richardson till årets idrottare i Jackie Joyner-Kersee. När hon hedrades med det prestigefyllda priset levererade Sha’Carri ett kraftfullt meddelande, som delades av Angel Reese på hennes Instagram-berättelser.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av USATF (@usatf)

Angel Reese var inaktiv i basket i minst 2 veckor på grund av hennes ryktade avstängning. Utan ordentliga svar från huvudtränaren, och hennes mystiska frånvaro från avgörande matcher, väckte kaos i NCAA och LSU friidrott. Reese var dock tillbaka med en smäll för att vässa sina hoppförmåga. Dessa två veckor kan ses som en mardröm för Reese och hennes fans.

Efter att ha passerat sin svåra tid laddade Reese upp ett filosofiskt citat sagt av Sha’Carri Richardson i hennes prisfunktion, som säger: “Allt händer när det ska hända”, och kopplade det som en metafor med hennes verkliga incidenter. Sha’Carri har alltid utökat sin del av stödet till Angel Reese.

Richardson står vid Reese

Sha’Carri Richardsons erfarenhet lägger till ännu mer gripande till bakgrunden av Reeses budskap. Inför svårigheter och kritik har Richardson visat sig vara motståndskraftig och kompromisslös i sin beslutsamhet.

Så när Angel Reese gick igenom en svår period, stöttade Sha’Carri Richardson henne genom att lägga upp en berättelse på Instagram. Hon la upp en bild som Angel Reese hade skickat in. “Se bara till att ursäkten är lika högljudd som respektlösheten”, skrev Reese. Richardson sa, “Gör det högre”, som svar.

Sportandan binder verkligen spelare, särskilt när det blir tufft. Genom att stötta varandra har Richardson och Reese bara levt efter sina atletiska eder.

RELATED ARTICLES

Mest populär