Wednesday, February 28, 2024
HemNBANBA-turnering under säsong: Kan Knicks fortfarande kvalificera sig för knockouts om de...

NBA-turnering under säsong: Kan Knicks fortfarande kvalificera sig för knockouts om de slår Hornets?

Gruppspelen i In-Season-turneringarna närmar sig sitt slut. På grund av det kommer alla kommande matcher att bli extremt avgörande eftersom vinnarna går vidare till knockout-stadiet. Den kommande matchen mellan Knicks och Hornets kommer att bli mycket pressande för båda lagen, men mest Knicks. New York har en solid chans att säkra sin plats i knockout-stadiet om de lyckas vinna mot Hornets.

Amerikas favoritvideo idag

New York Knicks är för närvarande tvåa i sin grupp med 2 vinster och 1 förlust. Däremot har Hornets å andra sidan bara 1 vinst och en poängskillnad på -30, därför är matchen viktigare för Knicks. Så, vilka scenarier beror på vilka Knicks kommer att kvalificera sig och tävla i knockout-stadiet?

Vilka är möjligheterna för Knicks att säkra sin plats?

Den enklaste vägen för Knicks att säkra sin plats är att vinna sitt nästa spel och be att Bucks förlorar. För att säkra topplatsen i grupp B måste Knicks vinna den avgörande matchen mot både Milwaukee Bucks och Miami Heat. Om alla dessa förutsättningar passar kommer Knicks definitivt att vara i toppen av grupp B och bevisa sin dominans i turneringen.

Men även om de inte kommer först i sin grupp har de andra sätt att ta sig in i kvartsfinalen. Men för det måste Big Apple vinna ytterligare en match och hoppas att de andra lagen förlorar. Lagen som tävlar om platsen är Miami Heat, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics och Brooklyn Nets. Ett annat sätt att ta sig till knockout-stadiet är att vinna en tie-break med alla andra lag på andra plats som har rekordet med 3 vinster och 1 förlust.

Att kvalificera sig till kvartsfinalen är en stor bedrift för Knicks. Genom att gå in i knockout-stadiet kommer de att kunna visa styrkan i sin trupp i denna tävlingsturnering. Så den här sista gruppspelsmatchen mot Hornets är väldigt viktig för dem. Genom att triumfera kommer de inte bara att säkra en plats, utan de kommer också att visa sig vara en dominerande kraft i NBA.

Kommer Knicks att kunna vinna en seger mot Queen City?

Knicks har en rivalitetsfördel under ordinarie säsong med 66-57. Efter att ha dominerat de två första matcherna för säsongen kommer de att sikta på att behålla sin dominans. Med sin stjärnkraft, RJ Barrett och Julius Randle i utmärkt form, ökar deras chanser till seger avsevärt. Och genom att visa sin offensiva skicklighet i ett 32-poängs utbrott är Jalen Brunson också redo att uppnå ära för sin franchise. Under de senaste 10 matcherna spelade Knicks mot Hornets, de lyckades vinna 6 gånger. Men Hornets, å andra sidan, spelar inte längre om en plats i kvartsfinalen. Eftersom de har en skillnad på -30 poäng spelar de som en spoiler för lagen som tävlar om platsen.

Med slutspelsförhoppningar på spel blir detta en absolut måsten-match för Knicks. Och deras seger kommer att ge sina fans en omfattande inblick i hur desperat de vill säkra sin plats i kvartsfinalen. NBA-världen tittar på lagens knockoutdrömmar och vem är villig att gå den extra milen för det. Vad tror du? Kommer Knicks att kvalificera sig eller inte? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär