Sunday, December 10, 2023
HemSoccerNBA-superstjärnan LeBron James skickar ett meddelande med fyra ord till USA:s fotbollslag...

NBA-superstjärnan LeBron James skickar ett meddelande med fyra ord till USA:s fotbollslag efter FIFA-VM-vinsten över Iran

USMNT har gjort det. Efter att ha misslyckats med att kvalificera sig för 2018 års upplaga av fotbolls-VM gav de fansen en plats i utslagsstadiet. Det kom på bekostnad av Wales och Iran. Amerikanska fotbollsfans berömmer deras ansträngningar att kvalificera sig före de europeiska jättarna Wales. NBA-legenden LeBron James skickade också sina önskemål till laget som nådde R16.

Olika amerikanska kändisar som LeBron James gjorde sina känslor tydliga på sociala medier efter vinsten. USA:s president och vicepresident skickade också sina önskemål till teamet. Empire State Building tände rött, vitt och blått för att fira kvalificeringen för knockout-steget. USMNT har passerat gruppspelet för sjunde gången i sin historia.

LeBron James gratulerar USMNT efter Irans seger

Matchen mot Iran var ett gör-eller-dö-möte. Laget kom in i matchen med bara en vinst i tankarna. De var medvetna om hotet från det iranska laget, särskilt hur de slog Wales.

USMNT skapade ett antal chanser och Christian Pulisic gjorde mål i den 38:e minuten. Iran registrerade inte ett enda skott på mål under den första halvleken och skapade den effekt de hade hoppats på.

NBA-legenden LeBron James var nöjd med lagets prestation. Han vill att laget ska gå längre än åttondelsfinalen. Han är en av kändisarna som var snabba med att gratulera och önska laget till nästa match. LeBron skrev på Twitter, “GRATIS MÄN till avancemang!! Fortsätt!!”

@USMNT GRATTIS MÄN till avancemang!! Fortsätt!! 👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾 🇺🇸

— LeBron James (@KingJames) 29 november 2022

Även om ställningen visar 1-0, gav USMNT en dominerande prestation. Iran hade bara ett skott på mål under hela matchen. Med ett mål mot Iran är Pulisic nu involverad i båda målen som laget gjorde i Qatar-VM.

Det amerikanska fotbollslaget möter Nederländerna i åttondelsfinal

Nederländerna slog värdarna Qatar till toppgruppen A och satte upp åttondelsfinalen mot USMNT. Matchen kommer att äga rum den 3 december 2022 på Khalifa International Stadium. USMNT kommer att försöka hålla farten uppe i matchen mot Nederländerna.

VI FLYTTAR. 🇺🇸 pic.twitter.com/7dhsnKwdQT

— USA:s herrlandslag i fotboll (@USMNT) 29 november 2022

Nederländerna kom som väntat överst i grupp A. De vann 2 av sina matcher och oavgjort en för att sluta på sju poäng, en före Senegal. De kommer att gå som favoriter i matchen mot USMNT. De tre gångerna tvåan kommer inte att hoppas på ett uppror mot dem.

USMNT gick senast förbi gruppspelet 2002 men förlorade mot Tyskland. Deras högsta prestation i fotbolls-VM var 1930 och nådde semifinal.

Även om det amerikanska fotbollslaget vann matchen, är Pulisic skada när han gjorde målet inte goda nyheter för dem. Han spelade inte i andra halvlek. Amerikanska fotbollsfans kommer att be för hans återhämtning i tid för att spela mot Nederländerna.

Låt oss veta dina förutsägelser för åttondelsfinalen mot Nederländerna för USMNT.

RELATED ARTICLES

Mest populär