Tuesday, February 27, 2024
HemNBANBA-startuppställningar: Vem kommer att spela under Warriors vs Pelicans ikväll?

NBA-startuppställningar: Vem kommer att spela under Warriors vs Pelicans ikväll?

Gör dig redo basketfans, för den efterlängtade konfrontationen mellan New Orleans Pelicans och Golden State Warriors är redo att äga rum ikväll på Chase Center. Den här matchen, som är planerad till 20:30 EST, lovar att bli ett spännande spektakel för NBA-fans runt om i världen. Den här matchen är säsongens andra möte mellan dessa två sidor och kommer att sändas på NBC Sports Bay Area och Bally Sports New Orleans.

Amerikas favoritvideo idag

Nu när förväntan fortsätter att öka, låt oss ta en titt på förhandsvisningen. Ser fram emot förutsägelser om startuppställningen och viktiga poäng i denna strid den 10 januari.

Startuppställningar för New Orleans Pelicans vs Golden State Warriors

Startuppställningarna för kvällens match är under granskning, med båda lagen inför osäkerhet. Zion Williamson och Jose Alvarado från Pelicans är tveksamma på grund av quadriceps respektive sjukdomsbekymmer. Å andra sidan är Matt Ryan på skadad reserv efter en armbågsoperation. Tränaren Willie Green kommer förmodligen att använda en laguppställning med CJ McCollum, Herbert Jones, Brandon Ingram, Trey Murphy III och Jonas Valanciunas.

På Warriors sida har nyckelspelarna Draymond Green, Chris Paul, Gary Payton II och Gui Santos skador och andra problem, allt från tränarens beslut till skador. Steve Kerr kommer sannolikt att ställa in en startfemma Steph Curry, Klay Thompson, Jonathan Kuminga, Andrew Wiggins och Jackson-Davis. Med frånvaron av några stjärnor introducerar den en spännande vinkel på upplägget, och spekulerar i vilken inverkan dessa förändringar kommer att ha på speldynamiken.

Uppdelning av de två lagen

Den sista uppgörelsen mellan dessa titaner resulterade i en rungande seger med 130-102 för Warriors på Smoothie King Center. Steph Currys imponerande poäng på 42 poäng är djupt rotad i senare minne, medan Zion Williamson blev den ledande spelaren för Pelicans med 19 poäng. Pelicans har dock ett spektakulärt rekord på bortaplan och har vunnit sina sex senaste matcher på bortaplan.

Å andra sidan, efter att ha förlorat mot Toronto Raptors på hemmaplan, är Warriors ute efter att lösa sig själva. Klay Thompsons 25 poäng och bidrag från Moses Moody och Trayce Jackson-Davis visade upp Warriors offensiva skicklighet även i nederlag. Med lagen inställda på att återuppta rivaliteten, tyder de senaste formerna och tidigare rekorden på ett spännande möte framför fans som ivrigt tittar på efter tips.

Warriors kom överst med den senaste segern, men ingen vet vad som händer ikväll. Men det här spelet lovar att bli spännande och spännande med en möjlighet att kanske skapa ett nytt kapitel i denna ständigt föränderliga rivalitet.

RELATED ARTICLES

Mest populär