Monday, February 26, 2024
HemNBANBA Skaderapport: Spelar Jalen Brunson ikväll mot Grizzlies? Knicks Point Guards...

NBA Skaderapport: Spelar Jalen Brunson ikväll mot Grizzlies? Knicks Point Guards senaste uppdatering

När New York Knicks (22-16) rustar sig för att möta Memphis Grizzlies (14-23*) i en mycket efterlängtad matchup, rider båda lagen på vågor av framgångar på senare tid. Detta möte kommer att utspela sig i Memphis FedExForum klockan 20:00 EDT, och detta möte markerar det första av två möten den här säsongen mellan Knicks och Grizzlies. Grizzlies hade tidigare lyckats besegra Knicks i sina två senaste matcher, vilket lämnade fansen på kanten av sina stolar och undrade om historien skulle upprepa sig. Mitt i spänningen kvarstår skadebekymmer för båda lagen, med den centrala frågan för New York-fansen är Spelar Jalen Brunson ikväll?

Amerikas favoritvideo idag

Spelar Jalen Brunson ikväll?

Det råder osäkerhet om tillgängligheten av Jalen Brunson för lördagens uppgörelse med Grizzlies på grund av en kontusion i vänster vaden. Stjärnpoängvakten som inte har missat en match den här säsongen har precis kommit efter en fantastisk prestation med 30 poäng och åtta assist i Dallas för bara några dagar sedan. Knicks kommer att behöva omforma sin spelplan om Brunson blir åsidosatt.

Potentiella ersättare Miles McBride, Malachi Flynn, Josh Hart och Quentin Grimes skulle potentiellt kunna se utökade roller medan de offensiva tyglarna med största sannolikhet skulle falla i Julius Randles kapabla händer. Knicks skaderapport är inte begränsad till Brunson: Mitchell Robinson är borta, men Jacob Toppin och Duane Washington Jr. är också borta av olika anledningar, inklusive G-league-åtaganden.

Skaderapporten för Memphis-laget är dock inte mindre farlig eftersom Santi Aldama och Desmond Bane har listats som tveksamma medan Derrick Rose, Brandon Clarke och Marcus Smart är uteslutna på grund av skador. Steven Adams och Ja Morant är fortfarande borta under resten av den här säsongen.

Möjlig startuppställning för sammandrabbningen mellan Knicks och Grizzlies

De förväntade startuppställningarna för båda lagen lägger till ytterligare ett lager av intriger till denna matchup. För de skadedrabbade Grizzlies kan startfemman inkludera: Jacob Gilyard, Desmond Bane, Vince Williams Jr., Jaren Jackson Jr. och Xavier Tillman Sr. Under tiden kan Knicks ställa upp en laguppställning med: Jalen Brunson, Donte DiVincenzo, OG Anunoby, Julius Randle och Isaiah Hartenstein.

Memphis plågades av en rad skador och har spelat back-to-back-nätter kan hitta lite tröst på sin hemmaplan. Knicks har dock bara tillåtit ett enda lag att göra mer än 100 poäng sedan en handel som dramatiskt förändrade deras franchise. Lördagskvällen kan visa sig bli en massaker då New York-laget slog laget med Grizzlies eftersläpande i poäng per match och Knicks från trepoängsskytte och frikast.

RELATED ARTICLES

Mest populär