Tuesday, February 27, 2024
HemBasketballNBA-mästare slår emot krigarna för att förlänga Klay Thompsons elände, föreslår en...

NBA-mästare slår emot krigarna för att förlänga Klay Thompsons elände, föreslår en “förändring av landskap”

Klay Thompson, som var en viktig del av Warriors historiska dynasti med spelarna Steph Curry och Draymond Green, har en svår säsong. Den en gång dominerande truppen är nu rankad på 12:e plats i Western Conference, med ett förlustrekord med 21-25. Så när NBA-handelns deadline närmar sig har den tidigare NBA-mästaren och nuvarande ESPN-kommentatorn Kendrick Perkins gett en ärlig åsikt om Golden State Warriors skytte, Klay Thompson.

Han tog till sociala medier för att uttrycka sina åsikter och sa: “Jag tittar på Hawks vs Warriors och förstår inte varför Golden State förlänger denna relation med Klay. Stoppa blödningen! Jag tror fortfarande att Klay kan vara den gamla Klay… han behöver bara en förändring av landskapet.” Genom att säga detta betonade Perkins behovet av att Klay Thompson skulle förändra sitt lag, eftersom han kanske skulle kunna återta sin gamla form genom att göra det. Och när handelns deadline närmar sig har han den perfekta möjligheten att göra det.

Jag tittar på Hawks vs Warriors och förstår inte varför Golden State förlänger detta förhållande med Klay. Stoppa blödningen! Jag tror fortfarande att Klay kan vara den gamla Klay… han behöver bara en förändring av landskapet

— Kendrick Perkins (@KendrickPerkins) 4 februari 2024

Enligt källor har dock Golden State Warriors inget intresse av att handla med 5x All-Star, eftersom han har varit en integrerad del av Warriors framgångar sedan han draftades 2011. Men med hans kontrakt som löper ut i slutet av den här säsongen , kommer Warriors att behöva bestämma om de vill förlänga hans kontrakt eller använda honom som en handelstillgång och få en värdefull spelare i hans ställe.

Innan den här säsongen erbjöd Dubs honom en kontraktsförlängning på 48 miljoner dollar i två år, men Thompson avslog det. Och nu, när hans spel försämras, skulle Warriors ens erbjuda honom en kontraktsförlängning?

Klay Thompsons värde minskar på grund av hans framträdanden

När Klay Thompson närmar sig en viktig fas i sin karriär, ger hans nuvarande prestation under en svår säsong honom inte den hävstång han kanske hade hoppats på för att förhandla om sitt kontrakt. För närvarande har den 4x NBA-mästaren i snitt endast 17,3 poäng, 3,4 returer och 2,3 assists per match, vilket gör att inte bara Warriors utan även hans värde för andra klubbar har fått en betydande träff.

Läs mer: Stephen Currys 60-poängsspel misslyckas med att rädda krigare i ännu en hemsk Klay Thompson-utflykt

På grund av det, om han lyckas få en förlängning från Warriors, kommer det att vara mindre än de initiala $48 miljonerna de var villiga att erbjuda honom. Så även om Thompson kan vara en stor tillgång för Warriors på grund av hans enorma prestationer och tidigare association, gör budgetgränserna och tvivel om hans framtida prestation det till ett mycket svårt val för Dubs.

Vad tror du? Kommer Dubs att erbjuda Thompson en förlängning av kontraktet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget NBA-mästare slår mot krigarna för att förlänga Klay Thompsons elände, föreslår en “Change of Scenery” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär