Tuesday, February 27, 2024
HemAndrew WigginsNBA-handelsrykten: Mavs drabbades av ful verklighetskontroll på Kyle Kuzma och 25-åriga Hornets...

NBA-handelsrykten: Mavs drabbades av ful verklighetskontroll på Kyle Kuzma och 25-åriga Hornets Star’s Pursuit

Dallas Mavericks har visat gnistor av otroliga matcher den här säsongen, men de håller sig knappt flytande i väst. Vid många tillfällen har de haft perfekta starter men misslyckats med att avsluta det på topp. Trots att de har två superstjärnavakter, Luka Doncic och Kyrie Irving, är laget i stort behov av en auktoritet på förstaplatsen. Och Marc Stein, en veteran NBA-reporter, släppte en verklighetskontroll som Mavs har på väg mot repet i Kyle Kuzma och PJ Washington.

Washington Wizards har haft några frustrerande affärer under lågsäsongen. Laget bytte Kristaps Porziņģis & Bradley Beal och misslyckades med att få in motsvarande spelare. Nu har Mavs visat sitt intresse för Kuzma.

På tal om handeln, sa Stein, “Kuzma och PJ är överst på listan. Om Wizards och Hornets inte får vad de gillar, särskilt Washington, kan de bara säga “du vet vad vi kommer att vänta”.

Vad kan Mavs göra vid deadline för handel? @TheSteinLine bryter ner det hela. #MFFL | @dallasmavs pic.twitter.com/ULhcSBxqrr

— Bally Sports Southwest (@BallySportsSW) 7 februari 2024

Medan Mavs ögon har låst sig på Kuzma, har den 25-årige PJ Washington från Charlotte Hornets också hög prioritet. Men den viktiga twisten i berättelsen är att Mavs inte har mycket att erbjuda för att byta dessa två spelare.

Stein sa vidare, “När Washington bytte Kristaps Porziņģis och… Bradley Beal, kunde de inte få några förstaomgångsval. Vad Washington behöver i sin handelsverksamhet den här veckan är att komma tillbaka med första val.” Tyvärr har Mavs bara ett första val och experter tvivlar på att Mavs skulle ge bort valet till Wizards. Summan av kardemumman är att Wizards inte kommer att röra en muskel om de inte får en rimlig mängd kompensation.

Läs mer – Mavericks handelsrykten: ökande skador framkallar desperata tider i Dallas före deadline

En tidigare rapport antydde att Mavs var intresserade av Andrew Wiggins. Låt oss ta reda på var handelsryktet befinner sig just nu.

Kommer Mavs att byta Andrew Wiggins?

1:a valet totalt i 2014 års NBA-draft Andrew Wiggins spelade en avgörande roll i Warriors mästerskapslopp 2022. Men för närvarande är stjärnan färglös och faktiskt förlorade han också sin plats i startelvan för en kort stund tid denna säsong.

Mitt i handelsrykten som involverade honom, antydde flera rapporter att Mavs var intresserade av att han skulle täcka deras första domstol. Marc Stein släppte dock en bekräftelse på handelsryktet.

Han sa, “De har kopplats till Andrew Wiggins och Golden State… Jag fick höra igen idag starkt att det har blivit överskattat. Mavs jagar inte riktigt Andrew Wiggins.”

Vad tycker du om Marc Steins handelsrapport om Mavs? Kommer de att ta in Kyle Kuzma? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget NBA Trade Rumours: Mavs Hit With Ugly Reality Check på Kyle Kuzma och 25YO Hornets Star’s Pursuit dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär