Saturday, January 28, 2023
HemBasketballNBA-fans ropar "Awful Trade" när 34-åriga Lakers-veteranen står inför utgångsdörren

NBA-fans ropar “Awful Trade” när 34-åriga Lakers-veteranen står inför utgångsdörren

Efter att ha gått på en tre matcher lång förlustsvit kunde Los Angeles Lakers besegra Detroit Pistons för att undvika att förlora sin fjärde. För närvarande, på den 12:e positionen i Western Conference, letar Lakers front office äntligen efter att göra några steg för att förnya sin lista. Och en handel som involverar Detroit Pistons kan vara på gång.

Det råder ingen tvekan om att trots de fantastiska genombrottsprestationerna från Anthony Davis, har Los Angeles Lakers inte lyckats få ihop ett bra lopp på sistone. Efter att ha vunnit ett par matcher tenderar Lakers att förlora mer än vad de har vunnit.

Lakers är villiga att skicka Patrick Beverly till Detroit

Detta skulle vara en fråga om oro för alla lags front office och till och med deras fanbas. Men de senaste handelsryktena som involverar Los Angeles Lakers och Detroit Pistons kan vara på gång. Specifikt involverar deras 34-årige veteran, Patrick Beverly.

Enligt rapporter är Lakers intresserade av Pistons forward, Bojan Bogdanovic. Men fansen verkar inte vara med på denna handel. Ett fan twittrade, “Urusel handel …. Händer inte.”

Hemsk handel…. Händer inte

— MCS (@FreeMotorcadeee) 13 december 2022

Medan ett annat fan twittrade, “Vi fick redan nyheter om att kolvarna tackade nej till ett erbjudande precis som det här… Hmmm.”

Vi fick redan besked om att kolvarna tackade nej till ett erbjudande precis som detta.. hmmm

— STAPLES Center of 𝐿𝑒ʙʀᴏᴅɪᴇ𝙑𝙀𝙍𝙎𝙀, 𝗔.𝗗. (@thinkerofthings) 13 december 2022

Här är några fler reaktioner från Twitter.

Jag trodde att Pistons inte var intresserade av att flytta Bogdonovic?

— Gentleman Brad Altman (@brad_altman) 13 december 2022

Vänligen släpp Pat Bev

— nikolaii_ (@nikolaii_) 13 december 2022

Nej, vi gillar honom i Detroit. Bojan är en ballare

— MB (@mbakeman01) 13 december 2022

Om lakers får Bojan och Crowder är det slut

— $XFT till 4 siffror (@XFT_is_coming) 13 december 2022

Medan vissa fans verkade vara entusiastiska över den här handeln, var vissa inte med på detta drag.

Du kan säga att Pistons fans inte ville ha den här handeln medan Lakers fanbase inte kunde vara lyckligare.

Bojan Bogdanovic tände upp Lakers i sin senaste match. Han avslutade kvällen med en prestation på 38 poäng. Och även om Lakers kom ut på topp, fick Bogdanovics prestation uppmärksamhet från Lakers front office.

Hur Bojan Bogdanovic kunde hjälpa LeBron James och Lakers

Bogdanovic har i genomsnitt 21,0 PPG, 3,6 RPG och 2,4 APG den här säsongen. Men det var inte det som lockade Lakers att förfölja honom. Ingen tvekan om att Bogdanovic kan göra mål. Men hans trepoängsskottprocent har varit den bästa sedan han kom till ligan.

För närvarande ligger Bogdanovic på i genomsnitt 43,7 % från bortom bågen. Och om någon har sett de senaste Lakers-spelen kan de säga att det största problemet i deras spelplan är pålitligt trepunktsskytte. Hans skjutning skulle hjälpa till att sprida golvet för LeBron James och Anthony Davis.

Och Bogdanovic kan på allvar hjälpa Lakers i den avdelningen. Men den verkliga frågan som uppstår är, har Lakers något som de kan erbjuda tillbaka till Pistons? Låt oss veta vad du tycker i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär