Wednesday, February 1, 2023
HemMMANate Diaz, Max Holloway och andra ber som UFC-tjänsteman, ansvarig för fighters...

Nate Diaz, Max Holloway och andra ber som UFC-tjänsteman, ansvarig för fighters hälsa och prestation, går under kniv

UFC:s Senior VP of Athlete Health and Performance, Jeff Novitzky, genomgick nyligen en knäbytesoperation, och Diaz skickade sina lyckönskningar till UFC-tjänstemannen på sitt eget speciella sätt. Andra UFC-fighters gillar Max Holloway och Rob Font önskade också Novitzky ett snabbt tillfrisknande. I alla fall, Nate Diazs önskan stack ut bland resten.

Nate Diaz använder färre ord, kommunicerar tydligt och bryr sig inte om vad andra tycker. Det är det som skiljer honom från majoriteten av andra UFC-tävlande.

Novitzky utsedd Diazs Instagram-kommentar som hans “favorit” och valde att dela den separat på sin Twitter.

Nate Diaz önskar UFC-tjänstemannen

Jeff Novitzky är en av de viktigaste personerna i UFC. Han är ansvarig för kämparnas hälsa och prestation. Nyligen genomgick han en knäoperation och fick lyckönskningar från fighters och många andra. Men det var det Nate Diazs kommentar som gjorde Novitzkys dag.

Novitzky lade upp en bild på sin knäoperation på Instagram, till vilken Diaz kommenterade: “Det är bättre att droga den här mannen”. På tal om att “droga” en man som tar hand om hälso- och fitnesssidan av UFC, valde 37-åringen verkligen sina ord i god tid innan han kommenterade.

Diaz ordspel fångade Jeff Novitzkys uppmärksamhet, och han bestämde sig för att dela det separat på Twitter.

Total knäprotesoperation idag och @NateDiaz209 kan ha postat min favorit IG-kommentar genom tiderna. pic.twitter.com/tou3AG95Vj

— Jeff Novitzky (@JeffNovitzkyUFC) 7 december 2022

Andra fighters som t.ex Max Holloway och Rob Font önskade också Novitzkys snabba tillfrisknande:

Holloway skrev: “Måå bra min man!”

Må bra min man!

— Max Holloway (@BlessedMMA) 7 december 2022

Där Rob Font skrev: “Önskar dig ett snabbt tillfrisknande.”

Krya på dig.

— RobFont (@RobSFont) 7 december 2022

54-åringen spelar verkligen en betydande roll i organisationen, och det är uppenbart att kämparna har stor respekt för honom också.

USADA-kaoset

Den senaste tiden har det pratats mycket om UFC och USADA. Och Conor McGregor bidrar väsentligt till det. Många teorier har lagts upp om varför McGregor har undvikit att testas av USADA och lyckats komma undan med det. Detta har gett många tolkningar och många infallsvinklar till historien.

På senare tid har också specifik kritik mot USADA-systemet riktats med påståenden om att systemet är felaktigt och att dess administration inte är tillräckligt strikt med tester etc.

Jeff Novitzky kommer att ha händerna fulla när han återvänder till jobbet efter hans tillfrisknande.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär