Saturday, December 2, 2023
HemNBANästan ett decennium efter besöket i Oval Office har Charles Barkley presidentsträvanden...

Nästan ett decennium efter besöket i Oval Office har Charles Barkley presidentsträvanden för podcast

Tillbaka våren 2014 var Charles Barkley nervös för att intervjua presidenten. Nu spola fram till 2023, legenden har en speciell förfrågan om sin podcast. Barkley och Ernie Johnsons “The Steam Room” nådde sitt 100:e avsnitt. Medan många kändisar och gäster redan har anslutit sig för att fira denna milstolpe, delade Barkley sina ambitioner för sitt och Ernie Johnsons samarbete.

Under de senaste månaderna har podcasten fortsatt att underhålla fans och tittare. Vem tror du att Sir Charles strävar efter att ta med sig härnäst i showen?

Charles Barkleys begäran till Reggie Love om att hjälpa till att säkra hans drömgäst

För firandet av det 100:e avsnittet av podcasten frågade Ernie Johnson Philadelphia 76ers-legenden om hans önskelista med gäster. Till allas stora förvåning utsåg Sir Charles Barack Obama till att stå överst på sin önskelista. Charles Barkley sa: “Jag försöker få president Obama hit.”

Även om vi ännu inte har sett den tidigare presidenten på podcasten, ser det ut som att 1993 års NBA MVP också har något planerat för att säkerställa president Obamas ankomst också. På tal om sin önskan ropade han ut Reggie Love för att få igång arbetet.

Barkley noterade, “Shout out Reggie Love! Få det gjort Reggie. Vi behöver president Obama i podden.”

Reggie Love är en berömd före detta collegebasketspelare. Han arbetade som specialassistent åt USA:s förre president Obama. Det verkar som att den tvåfaldige guldmedaljören är angelägen om att använda sitt nätverk för att få med den tidigare presidenten på sin show.

Det var dock långt tillbaka 2011 som Love lämnade sitt jobb. Men Barkley kanske kan förverkliga sin dröm utan den tidigare collegestjärnan. Trots allt har Sir Charles själv besökt Oval Office.

Charles Barkley var nervös över att träffa Barack Obama

Från monologen från en stenograf från Vita huset upptäckte vi att den djärve och uppriktiga Charles Barkley var nervös för att intervjua den dåvarande presidenten.

Som stenografen kom ihåg sa 11x NBA All-Star: “Jag blir orolig när jag måste prata med viktiga personer, det är därför jag gillar att prata med dig.”

Efter ett trevligt samtal med stenografen fortsatte Sir Charles att intervjua Obama i East Wing Library. De två träffades för att diskutera NBA All-Star Game.

“Charles Barkley kallar honom “gatukläder”!?”: Stephen A. Smith ger Anthony Davis ett smeknamn på 8 ord bland LeBron James’ OS-lagsrykten

Vad är dina tankar om Barkleys strävanden att återförenas med president Obama? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär